Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Șofer băut și fără permis, la o ”tură cu mașina” prin Alba Iulia. A fost prins de polițiști pe o stradă din oraş

Publicat

pol

masina politie Polițiștii din Alba Iulia au oprit pentru control, în noaptea de miercuri spre joi, pe strada Brândușei din municipiu, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Alba Iulia. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat faptul că era sub influența alcoolului. Poliţiştii i-au deschis dosar penal.

În noaptea de miercuri spre joi, la ora 1.00, poliţiştii din Alba Iulia au oprit pentru control, pe strada Brânduşei din municipiu, un autoturism condus de B.A.C., de 35 de ani, din Alba Iulia.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule şi în plus era sub influenţa alcoolului.

În urma testării lui cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de B.A.C., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax