Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şofer din Alba, implicat în ACCIDENT la Miercurea Sibiului: A condus băut şi a intrat cu maşina într-o ţeavă de gaz

Publicat

teava gaz casa Un tânăr în vârstă de 26 de ani din judeţul Alba s-a ales cu dosar penal după ce a condus o maşină neînmatriculată, sub influenţa alcoolului şi a produs accident soldat cu pagube materiale, la Miercurea Sibiului.

Potrivit IPJ Sibiu, joi, 19 ianuarie, în jurul orei 00.10, polițiștii rutieri au intervenit pe strada Ilie Măcelariu din orașul Miercurea Sibiului, în urma unui apel telefonic prin care se sesiza producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La fața locului, polițiștii rutieri au identificat autoturismul și conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 26 de ani, domiciliat în județul Alba, stabilind faptul că, pe fondul stării de ebrietate în care se afla (0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat) și a neadaptării vitezei în curbă, șoferul a pierdut controlul asupra vehiculului, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu branșamentul de gaze naturale a unui imobil.

Totodată, în urma verificărilor efectuate s-a constatat că autoturismul condus nu este înmatriculat, fiind radiat din circulație din 6 iulie 2016, în urma unei hotărâri judecătorești.

În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea  unui vehicul neînmatriculat.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax