Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şofer din Craiova, cu dosar penal la Alba Iulia. Cu 1,29 mg/l alcool ”la bord”, a ajuns cu o autoutilitară pe digul râului Ampoi

Publicat

etilotestUn bărbat din municipiul Craiova s-a ales cu dosar penal la Alba Iulia, după ce a fost prins de oamenii legii, la volanul unei autoutilitare, cu o alcoolemie de 1,29 mg/l în aerul expirat.

Potrivit IPJ Alba, la data de 25 iunie, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Aba Iulia, au fost sesizaţi prin apel 112, despre faptul că un conducător auto pare a fi sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că M.R., de 43 de ani, din municipiul Craiova, a condus, pe strada Alexandru Ioan Cuza, din municipiul Alba Iulia, o autoutilitară, a pătruns pe digul ce separa albia râului Ampoi, cu intenţia de a ajunge în localitatea Bărăbanţ.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice”, faptă prev. şi ped. de art. 336 alin.1 , din Codul penal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax