Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şoferi cu permisele suspendate, prinşi la volan, în Aiud şi Blaj. Poliţiştii au deschis dosare penale

Publicat

sofer volan

sofer volan masina condus Doi tineri din Cluj-Napoca şi Timişoara au avut “ghinion” în Alba, pentru că au fost prinşi în timp ce conduceau autoturisme, cu permisele suspendate, pe şoselele din judeţ. Cei doi sunt cercetaţi de poliţiştii din Aiud, respectiv Blaj.

Potrivit IPJ Alba, luni, la ora 10.15, poliţiştii rutieri din Aiud, în timp ce desfășurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, au oprit pentru control un autoturism condus de G.A., de 25 de ani, din Cluj Napoca.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul avea permisul de conducere reţinut, pentru comiterea unei infracţiuni la regimul rutier, faptă săvârşită pe raza judeţului Cluj.

P numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere cu permisul reţinut.

Tot luni, poliţiştii din Blaj l-au depistat pe C.V., de 32 de ani, din municipiul Timişoara, care a condus un autoturism pe strada Republicii din municipiul Blaj, având permisul de conducere suspendat.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducere pe drumurile publice a unui vehicul, având permisul de conducere suspendat”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax