Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şoferi din Cugir şi Bucureşti, cercetaţi de poliţişti. Unul a condus pe drumurile publice cu alcool la „bord” şi celălalt, un moped fără acte

Publicat

Doi şoferi din Bucureşti şi Cugir sunt cercetaţi de poliţişti pentru infracţiuni pe drumul public. Joi, poliţiştii din Alba Iulia l-au oprit în trafic pe un şofer din Bucureşti care s-a urcat la volanul maşinii sub influenaţa alcoolului. Un bărbat din Cugir şi-a „încercat norocul” în trafic, cu un un motociclu fără acte, dar acum este cercetat de poliţişti.

Joi, în jurul orei 17.00, patrula de siguranţă publică din cadrul Poliţiei oraşului Cugir a oprit în trafic, pe str. Ion Creangă, din localitate un motociclu condus de Nicolae P.

Din verificările efectuate au rezultat faptul că mopedul nu este înmatriculat sau înregistrat. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat”.

Seara, în jurul orei 22.59, poliţişti din Alba Iulia l-au oprit pentru control, pe Bulevardul Ferdinand I din Alba Iulia, pe C.G. din Bucureşti. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,58 grame/litru alcool pur în aerul expirat. A fost condus la Spitalul Judeţean Alba în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax