Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şoferi din Sebeş, cu dosare penale pentru alcool la volan. Unul dintre ei a fost oprit în trafic la Alba Iulia şi a refuzat testarea

Publicat

etilotest1Doi tineri din Sebeş sunt cercetaţi penal de Poliţia Rutieră după ce au fost surprinşi în timp ce conduceau autovehicule, sub influenţa alcoolului. Unul dintre ei a fost oprit în trafic, la Alba Iulia şi a refuzat testarea.

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 2.05, poliţiştii Serviciului Rutier Alba au oprit pentru control, pe strada Dorobanţi din Sebeş, un autoturism condus de C.A.G., un tânăr în vârstă de 25 de ani, din municipiu.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de

0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Sebeş unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de A.A.G. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

În jurul orei 4.40, poliţiştii rutieri din Alba Iulia au oprit pentru control, pe strada Ardealului din municipiu, un autoturism condus de Ş.D., de 32 de ani, din Sebeș.

Bărbatul emana miros de alcool, iar poliţiştii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest.

S.D. a refuzat atât testarea cât şi conducerea la spital, pentru recoltarea mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, motiv pentru care, pe numele său, a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de „refuz de a se supune prelevării de mostre biologice necesare in vederea stabilirii alcoolemiei”.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax