Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Şoferul care a accidentat mortal o tânără din Cugir care circula pe bicicletă a fost reţinut. A avut alcoolemie de 1,90 grame în sânge

Publicat

Şoferul de 58 de ani din Cugir care a accidentat grav o tânără de 34 de ani din acelaşi oraş, iar, în urma leziunilor suferite aceasta şi-a pierdut viaţa, a fost reţinut de poliţişti. Bărbatul este cercetat pentru ucidere din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 27 august, poliţiştii din Cugir au luat măsura reţinerii,pentru o perioadă de 24 de ore faţă de U.V., de 58 de ani, din Cugir, care este cercetat într-un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

Reamintim că în 22 august, la ora 14.43, bărbatul a provocat un accident rutier în timp ce circula pe DJ 704, la intrare în localitatea Vinerea. În urma accidentului o femeie în vârstă de 34 de ani, din Cugir, care circula cu o bicicletă, a suferit leziuni corporale grave care au condus la deces.

Citeşte şi Tânăra de 34 de ani din Cugir, lovită de o maşină condusă de un şofer băut, a decedat la spitalul din Târgu Mureş

În momentul comiterii accidentului, U.V. era sub influenţa alcoolului, valoarea indicată de aparatul etilotest fiind de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma analizării mostrelor de sânge recoltate după comiterea accidentului, a rezultat că bărbatul avea o concentraţie alcoolică în sânge de 1,90 grame/ litru, la prima recoltare, respectiv 1,75 grame/litru la a doua recoltare.

U.V. va fi prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax