Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Şoferul care a provocat ACCIDENT între Alba Iulia şi Miceşti se afla sub influenţa alcoolului. Şase persoane au ajuns la spital

Publicat

DSC_0635 Şoferul care a intrat pe contrasens cu maşina şi a provocat un accident în urma căruia şase persoane au fost rănite, duminică seara, pe Calea Moţilor, între Alba Iulia şi Miceşti, se afla sub influenţa alcoolului. Rezultatele analizelor de sânge au indicat alcoolemie de 1,75 grame la mie în prima probă şi 1,60 grame la mie în cea de-a doua probă. Tânărul de 29 de ani din Alba Iulia s-a ales cu dosar penal.

Potrivit IPJ Alba, luni, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au extins cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului, faţă de B.R.I.R., de 29 de ani, din Alba Iulia, bărbatul care duminică seara a provocat un accident rutier pe Calea Moţilor din Alba Iulia.

Citeşte şi FOTO | UPDATE: ACCIDENT la Alba Iulia cu ŞASE persoane rănite. Două maşini s-au lovit pe şoseaua spre Miceşti

Din analizele medico-legale ale probelor de sânge recoltate imediat după producerea accidentului rutier rezultă că, la momentul prelevării acestora, B.R.I.R. a avut o alcoolemie de 1,75 grame la mie în prima probă şi 1,60 grame la mie în cea de-a doua probă.

Reamintim că duminică, în jurul orei 22.00, tânărul din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, a efectuat o manevră de schimbare a benzii de mers, a pierdut controlul asupra autoturismului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o maşină condusă de un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, şoferul celui de-al doilea autoturism şi un bărbat în vârstă de 55 de ani, pasager în autoturismul condus de acesta, au fost răniţi uşor iar şoferul primului autoturism şi alte trei persoane au suferit leziuni corporale grave (fracturi) şi au fost transportaţi la spitalul din Alba Iulia.

Conducătorului auto care a provocat accidentului i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, testarea sa cu aparatul etilotest nefiind posibilă din cauza stării sale de sănătate.

Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care faţă de B.R.I.R. se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax