Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Șoferul din Alba Iulia care a provocat accident, cu 1,15 mg alcool „la bord”, a fost REŢINUT de poliţişti

Publicat

politie

masini politie Un bărbat în vârstă de 59 de ani din Alba Iulia a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore, după ce, alfat sub influența alcoolului, a intrat cu autoturismul într-o amenajare rutieră de la intersecția străzilor Doinei cu Oborului din municipiu.

Vezi A condus cu alcoolemie de 1,15 şi a provocat ACCIDENT la Alba Iulia. Şofer de 59 de ani, cu dosar penal. A lovit o maşină parcată şi s-a „proptit” în sensul giratoriu

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii din Alba Iulia l-au reţinut pe bărbatul care, fiind sub influenţa alcoolului, a provocat un accident soldat cu pagube materiale după care a intrat în coliziune cu o amenajare rutieră de la intersecția străzilor Doinei cu Oborului din Alba Iulia.

La data de 23 mai, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de D.V., de 59 de ani, din Alba Iulia, care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

În 22 mai, în jurul orei 21.30, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gheorghe Şincai din Alba Iulia, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu un autoturism ce era oprit pe marginea părții carosabile.

După accident, bărbatul şi-a continuat drumul până la intersecţia străzii Doinei cu strada Oborului unde a intrat în coliziune cu insula de separare a sensurilor de mers.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar din analiza mostrelor de sânge, care i-au fost recoltate imediat după incident, au rezultat valori de 2,25 g 0/00 alcool pur în sânge (prima probă) respectiv 2,10 g 0/00 alcool pur în sânge (a doua probă).

În cursul zilei de miercuri, 24 mai, D.V. va fi prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax