Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Șoferul din Cugir care a provocat accidentul din Tărtăria, cercetat penal pentru ucidere din culpă. Tânărul lovit a DECEDAT la spital

Publicat

pol

POLITIE Șoferul din Cugir, care a provocat sâmbătă, 24 octombrie, un accident de circulație în localitatea Tărtăria, este cercetat de polițiști pentru ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului. Acesta, în timp ce conducea un autoturism cu alcool „la bord”, pe raza localității Tărtăria, a pierdut controlul volanului și l-a accidentat grav pe un tânăr în vârstă de 28 de ani, care a decedat ulterior.

Potrivit IPJ Alba, la data de 24 octombrie, ora 21.08, pe strada Săliște din localitatea Tărtăria, T.I., de 32 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, împrejurare în care a pierdut controlul asupra autoturismului, surprinzându-l, între autoturism și balustrada unui podeț, pe un tânăr de 28 de ani, din Tărtăria.

În urma accidentului, tânărul de 28 de ani a suferit leziuni corporale grave şi a fost transportat la spital, iar ulterior a decedat.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de M.P., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. viorica

    marți, 27.10.2015 at 15:46

    Foarte bine ! Să arunce cheile de la celula în care va fi închis. Când a băut era conștient, asa că ….

  2. sdf

    marți, 27.10.2015 at 20:52

    nu mai vorbi prostii. Nu va face nici macar o zi de puscarie. Va primi cu suspendare vreo 3 ani cel mult.

  3. NIK

    joi, 29.10.2015 at 19:01

    Mai nu cred ca va scapa asa usor cu asa alcolemie !! daca nu ierea beat poate ,la orcine i se poate intimpla un pic de neatentie si gata ,,,,dar sa fi beat ie altceva ,

  4. sdf

    vineri, 30.10.2015 at 10:14

    Cauta un pic pe goagal si vezi cate precedente sunt de accidente mortale cu alcoolemie si vei vedea cu stupoare ca daca e prima abatere, va scapa cu inchisoare cu suspendare.
    Cazurile se judeca in functie de precedente, nu asa cum ni se pare noua. Asta e legea in Romania.
    Uite aici un exemplu:
    htt p://www.mediafax.ro/social/sofer-cu-alcoolemie-de-2-00-la-mie-care-a-omorat-doi-tineri-intr-un-accident-condamnat-cu-suspendare-12696703
    Asa ca stati linistiti ca nu pateste nimic soferul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax