Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şoferul din Ilfov, care a accidentat-o cu BMW-ul, pe minora de 16 ani din Alba Iulia, reţinut de poliţişti. Tânăra este internată la Târgu Mureş cu leziuni grave

Publicat

politie

Bărbatul din judeţul Ilfov, care în noaptea de sâmbătă spre duminică a accidentat o minoră de 16 ani în Vinţu de Jos a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. Şoferul este cercetat într-un dosar penal pentru vătămare corporală şi culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

Luni, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore faţă de C.D.S., de 47 de ani, din Otopeni, judeţul Ilfov, care este cercetat într-un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală şi culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

Sâmbătă noaptea, la ora 01.26, bărbatul a comis un accident rutier în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Vinţu de Jos. În urma accidentului o minoră în vârstă de 16 ani, din Vinţu de Jos, a suferit leziuni corporale grave.

Fata a fost transportată la spitalul din Alba Iulia, unde a fost diagnosticată cu traumatism cranian sever, traumatism facial sever, sângerări prin urechea dreaptă. A fost transferată la spitalul din Târgu Mureş, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

În momentul comiterii accidentului C.D.S. era sub influenţa alcoolului, valoarea indicată de aparatul etilotest fiind de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma efectuării analizelor de laborator a mostrelor de sânge recoltate după comiterea accidentului, au rezultat concentraţii alcoolice în sânge de 1,50 grame la mie la prima probă şi 1,40 grame la mie la cea de-a doua probă.

În cursul zilei de marţi, C.D.S. este prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru luarea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax