|

SONDAJ ALBA24: Dacă mâine ar fi ALEGERI, cu cine au vota? Mai crezi în PSD?

IMG_0703Au trecut 2 luni de când PSD a primit votul de încredere a majorității cetățenilor români, un vot covârșitor de care liderii partidului au profitat din plin. Guvernarea lor a început cu tot felul de măsuri care să le dea speranță oamenilor că România se îndreaptă spre normalitate. Creșterile salariale, tăierile de taxe, etc, nu au fost decât o momeală pentru ceea ce urma să se întâmple. Au mizat pe faptul că populația se va concentra, în 1 februarie, pe cei 200 de lei primiți la salariu minim și nu pe încercarea lor de a-i scăpa pe clienții politici de răcoarea unei celule. Au crezut ca vor putea prosti un popor, asa cum a făcut Ceaușescu în 1989.

Leii puși la salariile, care oricum sunt de mizerie, nu i-au făcut pe români să-l ierte pe Drangea de „păcatele” penale. România a ieșit în stradă în cea mai mare manifestație de la Revoluție încoace.

Sute de mii de oameni, de toate vârstele, simpatizați ai tuturor partidelor, inclusiv cei care în 11 decembrie au votat PSD, s-au adunat pentru a-și arăta revolta și nemulțumirea față de măsurile luate de PSD la „la miez de noapte”.

După cele cinci zile de manifestații, nu avem cum să nu ne întrebăm cât i-a costat pe PSD-iși, OUG 13, de modificare a Codurilor Penale.

Răspunsul îl putem afla doar de la cetățeni, de la oamenii care se simt sau nu trădați de Guvernul pe care l-au ales sau nu l-au ales, în decembrie 2016.

Dacă mâine ar fi ALEGERI ANTICIPATE, cu cine ași vota? Nu avem altă întrebare.

Dacă mâine ar fi ALEGERI ANTICIPATE, cu cine au vota?

Loading ... Loading ...

 

URL scurt: http://alba24.ro/?p=547058avatar Publicat de pe 5 februarie 2017 şi actualizat pe 5 februarie 2017.
Publicat în BREAKING NEWS, EVENIMENT, POLITICA.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

4 comentarii pentru “SONDAJ ALBA24: Dacă mâine ar fi ALEGERI, cu cine au vota? Mai crezi în PSD?”

  1. Acel partid care nu primeste ca membri persoane condamnate penal .

  2. Cred ca numai Darzu xu Mihaela dau click pe PSD

  3. Cu PNL-ul de data asta deoarece PSD-ul ne-a pus director adjunct cu forta, singura „calitate” care o are este ca e membru PSD . Jos politizarea invatamantului !

  4. Avetzi impresia ca daca vine acuma PNL-ul se schimba ceva ? Nu avem apa la noi in oras de 3 zile iar judetul este condus de PNL (PDL) de 16 ani … O sa fie alt director cu forta ca va fi membru in partidul de la guvernare … La 2 luni dupa alegeri trebuie lasat partidul care a castigat sa faca ceva … Cei numiti cu forta se vor retrage ei singuri in timp fiti sigur de asta.

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Coco: Vreo amenda ceva sau merge pe relații?!?!
  • sebes: plata fara munca
  • Chris: Cred ca salariile acelor sefi, pusi politic sau nu, sunt exagerat de mari pentru o tara ca Romania.Cred ca cel...
  • cum: Cand totul este un tot, bine inchegat, normal toti sunt pe aceiasi mana, restul este praf in ochi.Cum marele si...
  • cine: Problema este ca nu o sa mai fie bani, si atunci ce or sa faca, clar ca vor mari taxele si impozitele aflate in...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI