Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SONDAJ ALEGERI 2016 pentru funcţia de primar la ALBA IULIA: Șapte candidați pentru un singur loc. Pe care l-ai vota?

Publicat

sediu Primaria Alba Iulia

primaria alba iulia O dată la 4 ani albaiulienii sunt chemați să își aleagă primarul și oamenii care vor lua deciziile importante pentru comunitate în următorii ani. Oficial, pentru Primăria Alba Iulia s-au înscris șapte candidați. Pentru a vedea cum stau aceștia la capitolul încredere/ notorietate, Alba24.ro lansează un sondaj de opinie în rândul cetăţenilor din Alba Iulia. Aceştia sunt invitaţi să se pronunţe cu privire la primarul pe care și l-ar dori  în următorii patru ani şi să voteze omul politic pe care îl consideră cel mai potrivit pentru această funcţie.

Anul acesta vor lua startul campaniei pentru Primăria Alba Iulia șapte candidați. Lista este destul de asemănătoare cu cea de acum patru ani, trei dintre candidați fiind aceiași, doar că sub aripa altor partide.

De exemplu Mircea Hava, care luptă pentru al șaselea mandat consecutiv, a candidat în 2012 din partea PDL, iar anul acesta este reprezentant PNL. Călin Potor avea în urmă cu 4 ani echipa de campanie pe care o are Hava în prezent. Deputatul candida în 2012 din partea USL în timp ce anul acesta este pe listele PSD. Și la Dorin Șerdean situația este similară. Dacă în urmă cu patru ani se plimba cu cravata mov, simbolul PP-DD, acum va fi candidatul UNPR.

Singurele surprize de pe listă le reprezintă doi candidați independenți: Mircea Trifu, care deja și-a început campania, mai ales pe rețelele de socializare, și Anca Iuliana Sava, care și-a întocmit dosarul în liniște, fără prea multe apariții în presă sau publice.

Tot pentru Primăria Alba Iulia va candida anul acesta și Ovidiu Jidveian. În 2012, era printre primele nume pe listele USL la Consiliul Local, iar anul acesta s-a „transferat” la ALDE, un partid care zice că este de dreapta, dar care va avea candidați proveniți din stânga politică, în special de la PSD.

Şi Clement Negruţ vizează funcţia de primar, din partea PMP. În prezent deputat, acesta vrea să se implice în administraţia locală, motiv pentru care şi-a şi schimbat domiciliul, de la Ciugud, la Alba Iulia.

Cei aproximativ 16.000 de cititori, zilnic, ai site-ului Alba24 au astfel ocazia să facă un mic exerciţiu înainte de vot, iar ei, politicienii, vor vedea cât mai au de muncă pentru a le câştiga votul.

Precizăm din nou că acest sondaj nu este unul ştiinţific, însă baza foarte largă de participanţi depăşeşte cu mult orice eşantion luat de obicei în calcul de sondajele profesioniste, deci rezultatele noastre şi implicit ale dumneavoastră nu pot fi ignorate.

Dacă mâine ar fi alegeri pentru Primăria Alba Iulia, cu cine ai VOTA? VOTAȚI omul pe care îl considerați potrivit pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia!!!

SONDAJ ALEGERI pentru primar la ALBA IULIA: Șapte candidați pentru un singur loc. Pe care l-ai vota

  • Mircea Hava (PNL) (44%)
  • Mircea Trifu (INDEPENDENT) (14%)
  • Călin Potor (PSD) (12%)
  • Clement Negruț (PMP) (8%)
  • Ovidiu Jidveian (ALDE) (8%)
  • Dorin Șerdean (UNPR) (7%)
  • Anca Iuliana Sava (INDEPENDENT) (7%)
  • Total voturi: 3.646

Loading ... Loading ...

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Raul

    marți, 03.05.2016 at 14:59

    Eu cu siguranta NU VOI VOTA pe hava ca primar. Este un om ******. DNA sal voteze ****

    • Andrei

      duminică, 29.05.2016 at 13:35

      Sunt de acord cu tine, cine il voteaza pe ^^^^^^ Hava ****** inseamna ca se aseamana. Numai hotii si mincinosii se voteaza intre ei. Pe mine un asemenea i^^^^^^^ nu ma poate reprezenta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax