Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SONDAJ ALEGERI 2016 pentru funcţia de primar la Zlatna: Șase candidați pentru un singur loc. Pe care l-ai vota?

Publicat

zlatna ionut incau La alegerile locale de anul acesta s-au înscris șase candidați pentru funcţia de primar al orașului Zlatna. Cetățenii au posibilitatea să îi voteze, într-un sondaj realizat de Alba24, înainte de alegerile din 5 iunie.

În data de 5 iunie, vor candida pentru fotoliul de primar șase persoane. Îl găsim pe lisă pe actualul primar Silviu Ponoran din partea PNL, de la PSD va candida Florin Nistor, PMP merge pe mâna lui Florin Crișan, din partea ALDE a fost desemnat Daniel Demenic, de la UNPR va candida Emil Buciuman, iar de la PNȚCD pe liste va apărea  Nicolae Clonța.

Pentru a vedea care dintre cei șase este el mai dorit pentru funcţia de primar de către cetățenii din Zlatna, Alba24 lansează un sondaj de opinie prin care fiecare poate să aleagă omul pe care îl consideră cel mai potrivit.

Precizăm că acest sondaj nu este unul ştiinţific, însă baza foarte largă de participanţi depăşeşte cu mult orice eşantion luat de obicei în calcul de sondajele profesioniste, deci rezultatele noastre şi implicit ale dumneavoastră nu pot fi ignorate.

SONDAJ ALEGERI 2016 pentru funcţia de primar la Zlatna: Șase candidați pentru un singur loc. Pe care l-ai vota?

  • Silviu Ponoran (PNL) (39%)
  • Florin Crișan (PMP) (28%)
  • Florin Nistor (PSD) (14%)
  • Emil Buciuman (UNPR) (10%)
  • Nicolae Clonța (PNȚCD) (5%)
  • Daniel Demenic (ALDE) (4%)
  • Total voturi: 846

Loading ... Loading ...

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Ramona

    marți, 10.05.2016 at 17:11

    Stimati zlatneni, votati schimbarea, votati un om care stie ce inseamna sa nu gasesti un loc de munca aproape de casa (asemeni majoritatii locuitorilor acestui oras), un om care se gandeste la viitor, un om care nu s-a lasat impresionat de pavele, panselute si becuri verzi si caruia, in plus, ii plac si animalele! Votati Florin Crisan! Lasati suita de aplaudaci sa-l voteze tot pe Ponoran, un om caruia nu-i plac nici oamenii, nici animalele! De ce credeti ca vrea sa-si faca fiul consilier judetean?! De ce credeti ca s-a grabit sa „le ia ochii” cu pavele si arbusti ornamentali celor din satele apartinatoare?! Pentru voi?! Nu! Tot pentru el, pentru familia Ponoran! Cred ca pavelele, panselutele, arbustii ornamentali si becurile verzi nu tin de foame! Ca sa poti admira peisajul, ca sa poti sa te balacesti in strand, ca sa te plimbi cu mocanita trebuie sa ai ce manca, trebuie sa ai cu ce te imbraca, trebuie sa ai cu ce sa-ti platesti facturile, adica SA AI UN LOC DE MUNCA!!!

  2. Costică

    joi, 19.05.2016 at 20:49

    Zău că nu mi-a câștigat respectul vreunul dintre candidați și nici nu îmi inspiră încredere niciunul (e drept că din motive diverse), da’ faptul că primarul actual și-a ,,implementat” covrigăria în onor sediul primăriei mă dezgustă până la greață. Nu mă `nteresează că e legal, că are toate autorizațiile, fiindcă bănuiesc că le are, da` monșer….nu se face. Îmi vine și acum să râd când îmi amintesc cum se lucra la zidurile primăriei, toate celelalte prăvălii evacuate, închise și oaza covrigilor forjând din plin, sub o prelată protectoare la intrare. A, și luminată! Și îmi ziceam cu un ton pseudo – înțelept – ignoranța o tolerez, mojicia o ignor, retardul îl compătimesc, grandomania mă distrează, naivitatea mă înduioșeaza….dar tupeul mă scoate din țâțâni! No, acuma…poate văd eu cestiunile în cauză distorsionat, nu zic…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax