Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sorin Bumb, deputat PNL de Alba: Cronica unor scumpiri anunțate

Publicat

Sorin Bumb Deputat circumscriptia 1 Alba Nici n-au apucat să crească prețurile la mâncare, transport sau medicamente, după ce PSD a crescut prețul benzinei la pompă că, acum, același darnic PSD, anunță creșterea cu 6% a prețului la gaze naturale. Deocamdată… că, cel mai târziu din aprilie, urmează o altă scumpire a gazului!

Iată cum, în decurs de mai puțin de o lună, PSD le bagă adânc mâna în buzunar românilor. Trist este că scumpirile nu se opresc aici ci va urma un întreg lanț de alte scumpiri, pentru că prețul energiei și al carburantului influențează prețul aproape oricărui alt produs utilizat în gospodăriile cetățenilor. În plus, va urma o diminuare a salariilor, pentru că trecerea plății contribuțiilor sociale în sarcina angajaților, pe care PSD vrea să o facă, exact asta va însemna: micșorarea salariilor.

În tot acest timp, PSD-ul este ocupat doar să dea un nou atac asupra justiției și să se lupte cu „agenturili străine”, așa cum făcea și Nea Nicu, în loc să se ocupe de starea economiei și să încurajeze investițiile, în special investițiile publice în infrastructură.

În fapt, cele două lucruri sunt legate. Asistăm la o mexicanizare a României, în care statul a fost luat prizonier de o gașcă numită PSD, care nu vrea decât să facă bani și scape de pușcărie.

Cum vă explicați că marii corupți, deja condamnați, au început să fie eliberați după câteva luni de pușcărie și niciun leu n-a fost recuperat din prejudiciile de sute de milioane de euro, averea lor fiind în continuare neatinsă? Cum vă explicați că fii și fiice de miniștrii au mașini de peste 100.000 de euro, vile uriașe și afaceri de milioane de euro, fără să fi muncit niciodată? Cum vă explicați că Guvernul României are astăzi 135 de secretari de stat și autostrăzile se prăbușesc înainte să fie măcar date în folosință?

Nici nu trebuie să vă explicați, ci doar să achitați! Exact asta este ceea ce vrea PSD prin creșterile de taxe și scumpirile pe bandă rulantă pe care le-a inițiat: să creeze noi surse de venituri, pe care apoi să le poată mulge liniștit din bugetul statului. Între timp, ne putem toți consola cu gândul că limuzinele alea scumpe consumă mult și vor plăti și ei acciza majorată de fiecare dată când merg la pompă să alimenteze…

Deputat PNL de Alba

Sorin Ioan BUMB

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax