Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sorin Bumb, deputat PNL de Alba: Liberalizarea pieței gazelor, supusă dezbaterii CSAT

Publicat

Deputatul PNL de Alba Sorin Bumb anunţă că în ședința de marţi a Comisiei pentru Industrii a Camerei Deputaților s-a concluzionat că liberalizarea pieței gazelor poate genera o problemă de siguranță națională.

Gazul românesc din producția internă va fi vândut la bursă, iar România va fi nevoită apoi să importe gaz pentru a-și acoperi consumul intern, potrivit sursei citate.

Politicianul precizează că din acest motiv s-a decis consultarea CSAT și solicitarea unui punct de vedere din partea acestui organism, înainte de emiterea avizului Comisiei.

„Iată că avertizările mele au produs, în sfârșit, efecte! Am avertizat public, încă din luna mai, asupra costurilor ascunse pe care populația va trebui să le suporte în această iarnă, ca urmare a liberalizării pieței gazelor.

Am mai spus și o repet: eu nu susțin această lege, prin care se scumpesc gazele și atât populația cât și economia națională au doar de suferit. Voi vota împotriva ei, atât in Comisia de Industrii cât și în plenul Camerei Deputaţilor.

Chiar dacă nu am decât un vot, voi face tot ce îmi stă în putință pentru a respinge aceste măsuri total nepotrivite și prost gândite, de un guvern ce ne-a adus pe marginea prăpastiei”, a declarat deputatul PNL de Alba Sorin Bumb.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax