Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Spaţiul de pe Latura de Nord a Cetăţii Alba Carolina unde vor fi amenajate două terenuri de tenis noi va fi concesionat prin licitaţie publică

Publicat

terenuri tenis google Consilierii locali au aprobat în ședința de joi proiectul privind concesionarea, pe o perioadă de 25 de ani, prin licitație a publică, a unui teren aflat pe Latura de Nord a Cetății Alba Carolina, pe care se vor amenaja terenuri de tenis.

Suprafața de acestuia este de 1.148 de mp, iar prețul de pornire al licitației va fi de 1 euro/ mp.

Planul Urbanistic de Detaliu pentru acest proiect a fost aprobat de în ședița Consiliului Local din luna iulie. Iniţiativa aparţine Asociaţiei Clubul Sportiv Ambasador, care doreşte amenajarea a două terenuri de tenis.

Zona este deja cu destinaţie de amplasament, având în vedere investiţiile realizate sau în curs de execuţie pentru activităţi sportive: tenis, skate park, teren minifotbal, loc de joacă şi recreere, trasee de biciclete şi promenadă, se arată în proiect.

(P)  Adidasi   și echipament tenis pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri mari: Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Cele două terenuri de tenis vor avea suprafaţă sintetică de joc de 945 mp, vor fi dotate cu vestiar de lemn, depozit material sportiv. Zona include amenajarea unor circulaţii pietonale şi a aliniamentului de spaţiu verde, dar şi împrejmuirea cu panouri mobile transparente.

Accesul pietonal şi carosabil se face din strada Gemina pe o cale amenajată cu 11 parcaje. Accesul din şanţul de nord este numai pietonal. Se va prelua şi continua circulaţia pietonală amenajată în spaţiul aferent Asociaţiei RYMA, până în zona de parcare.

Locaţia este delimitată la est de spaţiul Asociaţiei Ryma, la sud de Ravelinul Sf. Elisabeta, la vest de drumul de acces din strada Gemina şi la nord de contragarda Ravelinului Sf. Elisabeta.

Avizul a fost favorabil cu anumite condiţii pentru cel care va amenaja terenurile de tenis:

– faza de D.T.A.C. se va elabora după finalizarea cercetărilor arheologice prevăzute de amplasament;

– stâlpii de iluminat vor fi finisați în culori cât mai discrete, apropiate de tonul zidurilor, iar zgura în culoare clasică

– plasa de protecție va fi strânsă la încheierea jocului, iar acoperirea terenurilor este exclusă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax