Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Specialişti de la Batalionul 136 Geniu „Apulum” Alba Iulia participă la un exerciţiu multinaţional în Ungaria, alături de militari din mai multe ţări

Publicat

conferinta exercitiu multinational militar ungaria 2015 Specialişti de la Batalionul 136 Geniu “Apulum” Alba Iulia participă, în iunie, la exerciţiul multinaţional „Capable logistician 2015”, care va avea loc în Ungaria. În acest sens, în aprilie, Batalionul a fost reprezentat la conferința finală de planificare a evenimentului, care a avut loc la Budapesta.

În perioada 2-20 iunie, peste 1.600 de militari vor participa la exerciţiul multinaţional „Capable Logistician 2015” care se va desfăşura în poligonul Hungarian Defence Force Bakony Combat Trening Centre (HDF BCTC) din Ungaria.

„Capable Logistician 2015” este un exerciţiu multinațional complex, în domeniul logistic, la care militarii din Alba Iulia au participat şi în anul 2013, în Slovacia, iar în acest an va fi implicat un detașament de specialiști și tehnică militară de geniu.

În perioada 12-17 aprilie a avut loc Conferința Finală de Planificare pentru exercițiul multinațional “Capable Logisticinan 2015”, în Budapesta, la care au participat reprezentanți din peste 20 de state, Batalionul 136 Geniu “Apulum” fiind reprezentat de maiorul Marius Păcurar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax