Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Spectacol de artificii în „roșu, galben și albastru”, de 1 Decembrie, la Alba Iulia. Feerie de lumini și efecte speciale marca „Emotion România”

Publicat

Un spectacol extraordinar de artificii și lumini se anunță în acest an, de Ziua Națională a României, la Alba Iulia. Evenimentul marca Emotion România va inunda privirile oamenilor prezenți în Cetatea Alba Carolina cu efecte speciale și o avalansă de artificii în culorile drapelului românescu, roșu, gallben și albastru.

Primăria Municipiului Alba Iulia a transmis un comunicat cu descrierea evenimentului:

Culorile steagului României vor rămâne întipărite în inimile participanților la “Festival de România”, de 1 Decembrie, la Alba Iulia. Artificiile, mici miracole de mari dimensiuni, vor transforma pietonala Mihai Viteazul într-o epopee epică, un fir artistic țesut prin spațiu și timp, care va duce publicul pe casacade luminoase jucăușe, interactive, ce încântă simțurile. “Emotion Romania”, un spectacol unic dedicat spiritului românesc va fi o alegorie pirotehnică a unității naționale.

24 de reflectoare uriașe vor genera efecte speciale ieșite din comun, o coloană sonoră plină de emoție și sunet românesc, o avalanșă de artificii roșii, galbene și albastre, sunt doar o parte din surprizele pe care le promit organizatorii pentru seara de 1 Decembrie, începând cu ora 20.20.

“Am creat acest proiect absolut unic tocmai pentru a marca așa cum se cuvine acest moment sublim din istoria țării și a Cetății. Suntem convinși că acest spectacol va încânta audiența și va trezi spiritul românesc din fiecare dintre noi. Am pregătit efecte vizuale ce nu s-au mai văzut în România și tot spectacolul va avea o puternică amprentă românească, autentică” declară organizatorii.

Focul de artificii va avea vizibilitate maximă de pe pietonala Mihai Viteazul, cu focus spre Poarta a III-a.

Efecte pirotehnice spectaculoase vor inunda cerul și Piața Cetății, sâmbătă, 30 noiembrie de la ora 19.00 odată cu începerea spectacolului de dans cu foc, artificii şi muzică live “Dansul zmeilor”. Inspirat de ritualurile româneşti străvechi, pe care le dezvoltă în forme artistice moderne, show-ul celor de la Crispus și Cobzality este un dans al focului și al puterilor lui miraculoase.

Pyro Events Team – Fireworks Design, realizator al show-ului, este lider național în domeniul spectacolelor pirotehnice și activează din 2006, de atunci și până astăzi reușind să-și pună amprenta asupra peste 650 de spectacole pirotehnice în România și Uniunea Europeană. În 2013, Pyro Events a fost premiată la festivalul de artă pirotehnică ELK din Polonia, a fost partener logistic la Münchner Sommernachtstraum 2013 în Germania.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Ziua Naţională la Alba Iulia: Momente solemne, distracţie în Piaţa Cetăţii şi spectacol extraordinar de artificii. Vezi PROGRAMUL de ASTĂZI | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax