Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Spectacol de artificii şi Revelionul Pensionarilor, la Blaj. Mii de locuitori vor sărbătorii trecerea în anul 2017

Publicat

Primaria Blaj decembrie 2016Mii de blăjeni sunt aşteptaţi în Piaţa 1848, în noaptea dintre ani, la tradiţionalul foc de artificii. De asemenea, sute de pensionari vor face Revelionul la Căminul Cultural din Tiur, în cadrul petrecerii organizate de Primăria Municipiului Blaj.

Plecarea spre Tiur va avea loc sâmbătă seara, de la ora 20.00, din faţa Primăriei Blaj, administraţia locală asigurând şi în acest an deplasarea, dus-întors, la Revelionul Pensionarilor. 

Primăria Municipiului Blaj va oferi şi în acest an tradiţionalul foc de artificii la trecerea dintre ani. Anul 2017 va fi întâmpinat de mii de blăjeni, pentru al doilea Revelion consecutiv, în Piaţa 1848, locul de întâlnire ce se doreşte a deveni tradiţional pentru cei care vor să păşească în noul an alături de comunitate. Autorităţile promit un foc de artificii spectaculos, ce va dura aproximativ 15 minute.

Un mic joc de artificii va fi organizat şi pentru cei care participă la Revelionul Pensionarilor, ce va avea loc şi în acest an la Căminul Cultural din Tiur, unde şi-au anuntat prezenţa peste 250 persoane. Este pentru al şaptelea an consecutiv când Primăria Municipiului Blaj organizează, chiar la trecerea dintre ani, un eveniment dedicat în exclusivitate pensionarilor. Plecarea spre Tiur va avea loc sâmbătă seara, de la ora 20.00, din faţa Primăriei Blaj, administraţia locală asigurând şi în acest an deplasarea, dus-întors, la Revelionul Pensionarilor. Cei care vor merge la Revelionul Pensionarilor cu mijloace de transport personale sunt rugaţi să nu o facă înainte de ora 20.00, aceasta fiind ora la care accesul va fi permis in Caminul Cultural din Tiur.

MESAJE de REVELION. URĂRI și FELICITĂRI pe care să le trimiți prietenilor, apropiaților și familiilor în NOAPTEA dintre ANI.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax