Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Spectacolul „Zulenka” al Teatrului de Păpuşi „Princhinel” pe scena a două festivaluri de teatru internaţionale, la Arad şi Chişinău

Publicat

Poveste Zulenkăi, fetiţa care îşi doreşte să devină zână, va ajunge pe scena a două festivaluri de teatru internaţionale. La Festivalul Internaţional de Arta Animaţiei, „Euromarionete” de la Arad din perioada 5-11 mai şi Festivalul Internaţional al Teatrelor de Păpuşi „Sub Căciula lui Guguţă” de la Chişinău, din 13 – 18 mai, Teatrul de Păpuşi Princhinel a fost invitat să participe cu spectacolul „Zulenka”, în regia lui Cristian Pepino.

Regizorul spune despre povestea Zulenkăi că este „pentru copiii mici, pentru cei mai mici spectatori ai noştri și este un text inspirat din creaţia Baronesei Orczy care a publicat la Londra către sfârșitul secolului al IX-lea un volum de minunate povești. E o istorie fără violență fiind în acest sens mai potrivită pentru copiii de până la șapte ani”.

De obicei basmele obișnuite prezintă episoade violente sau deosebit de dramatice potrivite mai degrabă pentru copiii mai mari de șapte ani. Însă Cristian Pepino a precizat că Zulenka „este povestea unei fetițe care își dorește să devină zână. Din această cauză, ea declanșează o serie de peripeții din care va ieși cu bine datorită ajutorului prietenilor ei, spiridușii și animalele pădurii”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax