|

Spectacolul „Zulenka” revine în repertoriul Teatrului de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia. Va avea o nouă distribuție

Spectacolul Zulenka, foto 3Spectacolul „Zulenka”, în regia lui Cristian Pepino, revine în repertoriul Teatrului de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia, în cadrul programului de reluări ale anului 2017, cu o nouă distribuție formată din Viorica Boda, Teodora Popa, Irina Melnic, Ramona Mincu Benchea, Mădălin Costea, Rareș Bogdan Porca.

Sâmbătă, 25 februarie 2017, ora 11.00, la Alba Mall, cei interesați vor putea viziona această piesă de teatru.

Spectacolul s-a bucurat de-a lungul timpului de un succes foarte mare atât la public cât și în rândul juriilor de specialitate din cadrul festivalurilor internaționale concurs a teatrelor de animație, transmit reprezentanţii teatrului din Alba Iulia.

Dintre acestea, amintim: Premiul pentru Calitatea Mânuirii, în cadrul Festivalului Internaţional al Teatrelor de Păpuşi şi Marionete „Puck” Cluj Napoca 2012; Premiul Special al Juriului decernat actriței Amalia Pop, în cadrul Festivalului Internațional de Animație Gulliver, Galați, 2012; Premiul Special al Juriului decernat actriței Teodora Popa pentru rolul Vrăjitoarea Zaralda, în cadrul Festivalului Internațional de Animație Gulliver, Galați, 2012; Premiul pentru virtuozitatea mânuirii, în cadrul Festivalul Internaţional al Teatrului de Animaţie „Bucurii pentru copii. Spectacole de colecţie, București, 2012; Premiul pentru Interpretare decernat actriței Amalia Pop, în cadrul Festivalul Internaţional al Teatrelor de Păpuşi „Sub căciula lui Guguţă”, Chișinău, Republica Moldova, 2014; Premiul pentru Scenografie in memoriam, scenografei Cristina Pepino, în cadrul Festivalului Internaţional al Teatrelor de Păpuşi „Sub căciula lui Guguţă”, Chișinău, Republica Moldova, 2014.

Spectacolul Zulenka, foto 2Zulenka este o poveste pentru copiii mici, pentru cei mai mici spectatori ai noştri și este un text inspirat din creaţia Baronesei Orczy care a publicat la Londra către sfârșitul secolului al 19-lea un volum de minunate povești. E o istorie fără violență fiind în acest sens mai potrivită pentru copiii de până la șapte ani. Basmele obișnuite prezintă de obicei episoade violente sau deosebit de dramatice potrivite mai degrabă pentru copiii mai mari de șapte ani. Zulenka este povestea unei fetițe care își dorește să devină zână. Din această cauză ea declanșează o serie de peripeții din care va ieși cu bine datorită ajutorului prietenilor ei, spiridușii și animalele pădurii …„, spune Cristian Pepino, regizor.

Echipa spectacolului este formată din: Cristian Pepino – regizor artistic, Cristina Pepino – scenograf, Dan Bălan – compozitor, actorii: Viorica Boda, Teodora Popa, Irina Melnic, Ramona Mincu Benchea, Mădălin Costea, Rareș Bogdan Porca; regizor tehnic – Elena Madaras; maestru sunet – Florin Andrea; maestru lumini – Ovidiu Tămășan; construcție păpuși – Vlad Tănase; croitorie – Mirela Tămășan; decoruri – Marin Goia.

 

URL scurt: http://alba24.ro/?p=549510avatar Publicat de pe 21 februarie 2017
Publicat în ACTUALITATE, SOCIAL.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Justitiarul: Pentru asa ceva ar trebui reintrodusa pedespsa cu moartea!!! Un astfel de calau nu are de ce sa mai fie...
  • Vasile: Trag speranta ca judecatorii vor lua masuri ca acest animal de prada sa nu mai poata respira aerul libertatii...
  • Tara lui Papura Voda: Daca primavara-vara, cand e perioada cea mai potrivita, lucrarile abia inainteaza pe primele 2...
  • Ghita: Domnul Dirzu in ce calitate la sedinta? Intalnirile de lucru nu se mai fac decat sub atenta indrumare a...
  • Cristina: Am vazut titlul, doar inceputul acestuia. Am intrat repede pe articol, ca sa citesc: iata, ceva despre...

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI