Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Spitalul Judeţean Alba scoate la concurs trei posturi pentru cadrele medicale

Publicat

foto din salon de spital

foto din salon de spitalCriza de personal medical calificat din spitale se resimte tot mai mult, din cauza părăsirii sectorului medical intern pentru salarii mai mari şi condiţii de lucru mai bune, în străinătate.

Spitalul Judetean Alba a scos la concurs şase locuri vacante, însă doar trei din cele 36 de aspirante la posturile de asistente medicale şi infirmiere au luat peste 7, nota de trecere. În aceste condiţii, conducerea spitalului se vede nevoită să reorganizeze concursul pentru jumătate din posturile rămase neocupate la primele testări.

Potrivit reprezentanţilor  Spitalului Alba, au fost opt candidate pentru postul de infirmieră ATI, rămas vacant în urma concursului, restul concurând pentru posturile de asistentă. Pentru posturile rămase  libere în urma examinării se va organiza un alt concurs, în data de 30 noiembrie 2010.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean vor afişa mai multe informaţii despre concurs luni, 15 noiembrie, la sediu.

Reamintim că, la sfârşitul lunii octombrie, Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia a scos la concurs: 2 posturi asistente medicale Secţia ATI, un post de asistent medical debutant Secţia Oncologie, un post de asistent medical debutant Secţia Neonatologie, un post de asistent medical debutant compartimentul SPCIN 1 şi un post de infirmieră debutant Secţia ATI.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax