Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Spot video cu Victor Negrescu, lansat de MAE. Se adresează românilor din Marea Britanie

Publicat

YouTube video

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, apare într-un clip informativ video lansat de Ministerul Afacerilor Externe, ”pentru a veni în sprijinul românilor din Marea Britanie”. Potrivit clipului, în Marea Britanie trăiesc 328.000 de cetățeni români. Înainte de a fi ministru, Negrescu a fost europarlamentar și are un birou la sediul PSD Alba.

„Sunt unul dintre acei români care au trăit mai mulți ani peste hotare și în calitatea mea de ministru delegat pentru Afaceri Europene consider important ca vocea românilor care trăiesc în Marea Britanie să fie auzită la București”, spune Negrescu în clip.

Negrescu va purta discuții la Londra, în 3 și 4 noiembrie, cu reprezentanții comunității românești din UK, referitor la implicațiile procesului Brexit, informează un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe (MAE).

Întâlnirea face parte din campania de consultări publice „România în contextul retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeană”, care supune discuției axele strategice de acțiune ale Guvernului României în contextul Brexit.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax