Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sprijin de la stat pentru antreprenorii care vor să participe la un târg de artizanat şi meşteşuguri. Buget total de 890.000 lei

Publicat

mestesuguri populare alba iulia Întreprinzătorii cu mici afaceri handmade vor putea participa în acest an la Târgul Național pentru Artizanat și Meștesuguri. Statul oferă ajutor financiare nerambursabil, în acest sens.

Bugetul alocat de stat în anul 2017 este de 890.000 de lei pentru organizarea târgului, inclusiv decontarea unor cheltuieli cu transportul și cazarea antreprenorilor din zona handmade (artizanat și meșteșuguri), pentru a putea participa la cele trei zile de târg și seminare de specialitate.

Vor fi suportate cheltuielile de transport pentru beneficiari și pentru produsele acestora (după caz), precum și cheltuielile de cazare a beneficiarilor pe perioada desfășurării evenimentului.
Pentru transportul produselor, suma maximă este de 2.000 de lei. Dacă beneficiarul se deplasează cu autoturismul personal, va primi contravaloarea a 7,5 litri carburant la 100 kilometri parcurși. Cheltuielile privind transportul vor fi decontate în baza documentelor justificative.

Pentru cazare, decontarea cheltuielilor este de maxim 1.600 lei/ beneficiar (patru nopți de cazare, nu mai mult de 200 lei/ noapte/ persoană.

La acest târg, sunt aşteptaţi 150 de antreprenori handmade.

Vor putea beneficia de finanțări întreprinderile mici și mijlocii (IMM), societățile cooperative (inclusiv societățile cooperative meșteșugărești mixte), persoanele fizice autorizate (PFA) care desfășoară activități economice în mod independent, întreprinderile individuale, întreprinderile familiale, precum și asociațiile profesionale sau fundațiile.

Înscrierile în acest program se vor putea face on-line, pe site-ul aippimm.ro, al Direcției Programe Antreprenoriat și IMM din subordinea Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

sursa: startupcafe.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax