Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Stagiunea cu Skepsis 2015: 8.000 de lei de la Primăria Alba Iulia pentru spectacole de teatru în această toamnă

Publicat

skepsis, teatru Cinci spectacole de teatru, divertisment şi reprezentaţii de stradă cu specific medieval sunt pregătite pentru albaiulieni şi turişti în perioada septembrie – decembrie. Este vorba despre proiectul „Stagiunea cu Skepsis 2015”, care va fi sprijinit de administraţia locală cu suma de 8.000 de lei. Proiectul intră în atenţia consilierilor locali în şedinţa din 28 august.

Este a doua ediţie a acestui proiect şi presupune continuitatea prezenţei actului artistic de calitate în viaţa comunităţii din Alba Iulia, după cum se arată în documentaţia ce va fi prezentată pentru aprobare în CL. Stagiunea va cuprinde atât spectacole de succes ale trupei „Skepsis”, cât şi două premiere, ce promit animarea cetăţii cu cântece şi dansuri medievale.

Intrarea la aceste spectacole se va face pe baza unui bilet „la preţ modic”, pentru a asigura accesabilitatea unui public cât mai numeros.

În total, valoarea proiectului este de 53.120 lei, iar primăria ar urma să suporte 15% din sumă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cioflica Viorel

    vineri, 28.08.2015 at 00:16

    Am propus 5 spectacole, insa nu toate vor avea specific medieval. Stagiunea cu Skepsis din acest an se va desfasura la Casa de Cultura a Studentilor. Vor fi 2 premiere (spectacole noi) si 3 spectacole din repertoriul trupei. In functie de cum ne ajuta vremea, unul sau doua se vor desfasura in aer liber (acestea nu vor avea bilet). Pentru spectacolele de la Casa Studentilor, biletul va fi 10 lei (pret intreg) si 5 lei (redus pentru elevi, studenti si pensionari) . Fondurile obtinute astfel vor fi reinvestite in reeditarea proiectului pentru 2016.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax