Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Start” pentru înscrieri la tabăra de chitară Acoustic Live Music Camp 2013, de la Râmeț

Publicat

Pentru al șaselea an consecutiv, în vara lui 2013 va avea loc Tabăra de Chitară „Acoustic Live Music Camp”, organizată de chitaristul albaiulian Silvan Stâncel. În acest an, tabăra va fi organizată în două serii de câte o săptămână, în perioada 14-20 iulie și 18-24 august. Tabăra se adresează tuturor iubitorilor de chitară și de muzică și cuprinde și ateliere pentru începători, de chitară electrică și acustică. Stilurile abordate sunt flamenco, pop, blues, jazz, folk, fusion, rock.

Data limită pentru înscrieri este 13 iulie pentru prima serie și 17 august pentru a doua serie. Numărul maxim de participanți este de 23 pe serie, iar taxa de participare este 1.000 lei de persoană pentru întregul sejur de 6 nopți.

Cursurile se vor ţine în fiecare zi după un program bine stabilit. Toţi profesorii-artişti, totodată consultanţi artistici, invitaţi la această ediţie au experienţă scenică şi didactică. În funcţie de numărul celor înscrişi şi de preferinţele acestora, ei vor fi îndrumaţi de chitariştii Andras Varga, Andrei Roşulescu, Iarina Copuzaru, Silvan Stâncel.

Din programul taberei fac parte și câteva concerte și excursii în zonă, la Mănăstirea Râmeț și Cheile Râmeț. Mai multe informații puteți afla pe site-ul taberei, tabarachitara.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax