Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Start-up Nation 2017: Aproximativ 700 de dosare înscrise în prima zi. Data până la care se mai pot înscrie antreprenorii cu afaceri mici și mijlocii

Publicat

startup nation site inscriere Aproximativ 700 de dosare au fost depuse în Programul Start-up Nation 2017 de către antreprenori cu afaceri mici și mijlocii, în prima zi de la deschiderea oficială a aplicației electronice pe site-ul aippimm.ro.

Vineri, 16 iunie, înainte de ora 11.00, erau înscrise 740 de dosare în vederea obținerii fnanțării nerambursabile de la stat de până la 200.000 de lei. Sesiunea de depunere a fost deschisă joi, la ora 10.00 și este programată să țină până pe 14 iulie, ora 16.00, cu posibilitate de prelungire în cazul în care nu se acoperă bugetul, scrie startupcafe.ro.

De asemenea, în primele 12 ore de înscrieri în Programul Start-Up Nation, erau peste 2600 de utilizatori activi în modulul online și peste 634 de planuri de afaceri completate, a anunțat ministrul (demisionar) pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Alexandru Petrescu.

Pentru anul 2017, Programul Startup Nation are un buget de 1,7 miliarde de lei. Din acești bani, 500 de milioane de lei sunt credite bugetare pentru acoperirea proiectelor din mediul urban în afară de București-Ilfov, care urmează să fie decontate de stat de la Uniunea Europeană.

Restul de 1,2 miliarde de lei sunt credite de angajament care necesită rectificare bugetară pentru a fi transformate în credite bugetare. Din acești bani vor putea fi finanțate firmele din București, Ilfov și mediul rural national.

Eligibile la finanțare sunt firmele mici și mijlocii (IMM) înființate după data de 30 ianuarie 2017, în anumite condiții.

Citește și Start Up Nation România: Cum vor putea obține antreprenorii ajutorul de 200.000 lei de la stat? Modelul de plan de afaceri

Citește și Start-up Nation 2017: Maximum 5%, dobânda la creditul-punte acceptată de stat pentru viitoarea bancă parteneră

sursa: startupcafe.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax