Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

START UP Nation 2017: LISTA cu firmele înregistrate în program şi PUNCTAJELE, publicată de Ministerul pentru Mediul de Afaceri. 19.296 de aplicaţii înscrise

Publicat

start up startup

start up startup Lista tuturor aplicanților în programul Start-up Nation 2017, cu punctajele obținute în urma evalurării automate și cu numărul locurilor de muncă pe care au promis că le vor crea a fost publicată joi de Ministerul pentru Mediul de Afaceri.

Lista cu numerele RUE îi cuprinde pe toți cei 19.296 de useri care au completat în aplicația electronică, inclusiv cele 270 de înregistrări greșite.

Din judeţul Alba, sunt înscrise în program 410 planuri de afaceri, însă doar 190 sunt finanţabile în limita bugetului, iar alte 211 sunt în aşteptare pentru finanţare, potrivit datelor prezentate de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.

Vezi integral: Lista-aplicanti-rue-sun-2017-2

În urma sesiunii de depunere a planurilor de afaceri, din perioada 15 iunie – 14 iulie 2017, 8.653 de planuri de afaceri au luat punctaje în urma evaluării automate potrivit cărora vor putea fi finanțate în ediția 2017 a programului Startup Nation, iar 10.373 de planuri de afaceri sunt în așteptare.

Vezi şi TOP START UP Nation: Câte cereri finanţabile sunt în judeţul Alba şi care este situaţia în ţară, după închiderea sesiunii de înregistrare

Proiectele finanțabile se prezintă astfel:

100 p – 3983 de planuri de afaceri depuse

95 p – 4566 de planuri de afaceri

90 p  – 104 planuri de afaceri

În așteptare rămân 4.580 de planuri depuse, cu 90 de puncte fiecare, restul fiind sub acest punctaj. Aceștia pot spera că se vor retrage din program cei de deasupra lor sau că se vor dovedi neeligibili din diverse motive.

Din această analiză rezultă practic că vor intra la finanțare afacerile în producție, programare IT și cele din industrii creative.

Proiectele urmează să fie evaluate în maximum 45 de zile de la încheierea perioadei de depunere, însă unele dintre planurile de afaceri intraseră deja în evaluări încă dinainte de închiderea aplicației electronice.

surse: startupcafe.ro, aippimm.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax