Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Start-Up Nation România: MIERCURI, doi secretari de stat vin la Alba Iulia să explice tinerilor cum să obțină finanțare în programul guvernamental

Publicat

start up startup

start up startup La Alba Iulia vor fi prezenți miercuri, 17 mai, în cadrul unei campanii de promovare a programului Start-Up Nation România, secretarii de stat Adrian Mlădinoiu și Ilan Laufer și reprezentanți ai Guvernului și Ministerului pentru Mediu de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

În județul Alba, la invitația parlamentarilor PSD de Alba, deputat Ioan Dîrzu, senator Daniel Breaz și a primarului municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, secretarii de stat Adrian Mlădinoiu și Ilan Laufer și reprezentanți ai Guvernului și Ministerului pentru Mediu de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat vor fi prezenți miecuri, la Alba Iulia, într-o campanie de promovare a programului Start-Up Nation România.

Evenimentul va avea loc miercuri, 17 mai, în Amfiteatrul A9 al Universității „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, începând cu ora 10.00. La eveniment vor participa liderii administrației publice locale și județene, fiind invitați toți tinerii antreprenori care au sau vor să-și dezvolte o afacere.

De reținut faptul că, la această întâlnire, cei interesați vor putea obține toate detaliile suplimentare direct din partea coordonatorilor proiectului guvernamental.

Start-up Nation România se adresează tinerilor, cetățeni români, cu vârsta minimă de 18 ani, care doresc să își înființeze o companie și care vor fi motivați să rămână în țară și să desfășoare activități de antreprenoriat, fapt ce va contribui la crearea de noi locuri de muncă. Programul Start-up Nation România permite finanțări de până la 200.000 de lei pentru companiile noi înființate, care vor menține minimum un angajat timp de doi ani de zile.

Cu un buget de 1.713.798.000 lei, programul se finanțează din fonduri de la bugetul statului și din fonduri europene, având ca obiectiv principal stimularea înființării de noi întreprinderi mici și mijlocii, îmbunătățirea performanțelor economice ale start-up-urilor, creșterea potențialului de accesare a surselor de finanțare și facilitatea accesului acestora la finanțare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax