Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ștefan Cornel Bardan a preluat funcția de director general al companiei Apa CTTA Alba. A obținut cel mai mare punctaj la concursul de selecție

Publicat

foto Stefan BardanConsiliul de Administrație al SC APA CTTA SA ALBA, în urma procesului de selecție pentru postul de director general, prin Hotararea nr. 1/04.01.2017, l-a desemnat în această funcție pe Bardan Cornel Ștefan, care a preluat aceasta responsabilitate începând cu data de 4 ianuarie.

Acesta îi succede în funcția de director general, inginerului  Viorel Lazăr , care a activat în această poziție , în cadrul SC APA CTTA SA ALBA, timp de 31 de ani.

Ștefan Cornel Bardan  este absolvent al Facultății de Mecanică, din cadrul Institutului Politehnic Traian Vuia din Timișoara- promoția 1988, și are o vârsta experiența managerială , atât în cadrul societății SC APA CTTA SA ALBA, fiind începând cu anul 2000 director de exploatare iar apoi din anul 2003 director comercial al acestei societăți, cât și în administrația publică, devenind în anul 2004 deputat în Parlamentul României , iar din anul 2009 până în 2012 fiind numit Prefectul Județului Alba, apoi continuându-și activitatea de director comercial al SC APA CTTA SA ALBA până în prezent.

Cornel Ştefan Bardan a obţinut 11.5 puncte din maximum posibil de 13.6, după probele de analiză a declaraţiei de intenţie şi interviu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. maya

    vineri, 06.01.2017 at 21:03

    nici un comentariu…… nici de bine nici de rau ……ca apa sfintita …..ca suntem la boboteaza…

  2. ab

    vineri, 06.01.2017 at 21:07

    Nu stiu cum se face, dar doar la stat vezi asa ceva, te faci prefect, deputat, etc dar locul caldut care il aveai inainte ti se pastreaza, ca doar esti de neinlocuit, la privat cand pleci iti dai demisia.
    Vezi si postul de la OIR, unde s-a reintors alta pasare calatoare, care nu a mai prins loc in parlament.

  3. Liviu

    sâmbătă, 07.01.2017 at 10:44

    Selectie pe ce criteriu? Culoarea carnetului de partid? Se stie cine conduce apa ctta, cine face angajari si numiri. Dar bine ca totusi s-a schimbat ceva, Lazar nu se plictisea de acel scaun nici la 80 de ani.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax