Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ștefan Sandu, minorul de 13 ani dat dispărut, s-a întors acasă după mai bine de două zile de „hoinărit” prin oraș

Publicat

Minorul de 13 ani din Alba Iulia, dispărut de la domiciliu duminică, s-a întors acasă în noaptea de luni spre marţi. Ștefan Sandu s-a aflat în oraș în această perioadă, iar peste noapte s-a ascuns într-un imobil părăsit.

Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost informată, marți, de către mama minorului Sandu Emilian Ştefan, că, în cursul nopţii precedente, minorul s-a întors la domiciliu. Sandu Emilian Ştefan, de 13 ani şi 4 luni din municipiul Alba Iulia, era dat în urmărire pentru că duminică după amiaza a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că, în perioada în care a lipsit de la domiciliu, minorul s-a aflat pe raza municipiului Alba Iulia şi s-a ascuns într-un imobil părăsit, iar în timpul zilei a vagabondat prin municipiu.

De asemenea, poliţiştii au stabilit că în această perioadă minorul nu a fost victima vreunei infracţiuni.

Ștefan nu se află la prima escapadă de acest fel. Minorul a mai fost plecat de acasă cu zilele, însă până acum nu a fost sesizat acest lucru polițiștilor.

Vezi şi Minor de 13 ani din Alba Iulia dispărut de la domiciliu. Ștefan Emilian Sandu este de negăsit de mai bine de 24 de ore »

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax