Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ȘTIREA TA pe ALBA 24 – FILMARE AERIANĂ: Incendiu în comuna Livezile. Flăcările au cuprins o suprafaţă de litieră de pădure

Publicat

incendiu padure

incendiu padure, vegetatie uscataOdată cu venirea primăverii şi demararea curăţeniei specifice acestui anotimp, una dintre principalele cauze de incendiu o reprezintă arderea în condiţii necorespunzătoare a resturilor vegetale. În această perioadă incendiile de vegetație uscată sau pădure sunt în „floare”.

În județul Alba, în ultimele două zile pompierii din Aiud și Cîmpeni au intervenit la stingerea a patru incendii de vegetații și litieră de pădure la Muncelu (Baia de Arieș), Rimetea, Miraslău și Bistra.

Astfel de focuri deschise sunt surprinse și de cititorii Alba24. Duminică în jurul orei 12.40, un cititor Alba 24  ne-a transmis că un puternic incendiu de pădure a izbucnit în zona Livezile  și a filmat, cu drona, incendiul care a cuprins o suprafaţă de litieră de pădure în comuna Livezile (Aiud).

Primăvara „debutează” pentru pompieri cu incendii de vegetație și pădure. În acest weekend în Alba, pompierii din Aiud și Câmpeni au fost solicitați să intervină la stingerea flăcărilor la patru incendii de resturi vegetale și litieră de pădure.

Duminică, în jurul orei 12.40 un cititor Alba24 a surprins un foc deschis la pădurea din comuna Livezile. Din imaginile aeriene realizate  se poate vedea cum flăcările au cuprins o suprafaţă de litieră de pădure.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax