Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ŞTIREA TA pe ALBA24: Aventură la schi în Şureanu, la început de aprilie. Zăpadă ca iarna pe pârtii, dar drum de acces „ca la ţară”

Publicat

drum sureanu_aprilie 2016_2 Dacă „la şes”, în judeţul Alba, e vreme de primăvară, la munte, zona Şureanu, e iarnă adevărată, la începutul lunii aprilie. Cel puţin pe pârtii, unde este zăpadă bună pentru schi, pentru că dacă vorbim de drumul până acolo, acesta pune la încercare nervii şoferilor, mai mult sau mai puţin experimentaţi.

Astfel, dacă vremea ţine cu cei care vor să se bucure de ultima sută de metri a sezonului de schi, condiţiile puse la dispoziţie de autorităţi încă lasă multe de dorit.

Chiar dacă s-a explicat de mai multe ori că amenajarea drumului judeţean care urcă de la Barajul Oaşa până la Domeniul Schiabil Şureanu este o investiţie complexă şi costisitoare şi aceasta are şanse să intre la finanţare din fonduri europene cât mai curând, zona turistică din judeţ, preferată de mulţi pasionaţi de sporturi sau excursii la munte, rămâne deocamdată puţin valorificată, pentru că nu mulţi aleg să-şi „rupă” maşinile pentru un weekend cu familia sau prietenii la aer curat de altitudine.

Vezi şi Drumul care face legătura între Transalpina şi zona turistică Şureanu, proiect prioritar în Alba pentru finanţare prin POR

Impresiile ne-au fost transmise de un cititor Alba24, care a vrut să se bucure de ultimele zile de schiat la munte, în judeţul Alba.

Dacă surprindeţi şi alte imagini sau evenimente pe care le consideraţi relevante pentru cititori, aşteptăm imagini şi informaţii, pe “Ştirea ta pe Alba24”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax