Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ŞTIREA TA pe ALBA24: Bulevardul Revoluţiei din Alba Iulia, parţial în beznă, de săptămâna trecută. Plimbarea prin oraş după lăsarea serii, o adevărată aventură

Publicat

Un cititor Alba24 a adus în discuţie problema iluminatului public pe Bulevardul Revoluţiei, între intersecţiile cu străzile Vasile Goldiş şi Transilvaniei. Potrivit precizărilor acestuia, becurile din sistemul stradal nu funcţionează de sâmbătă seara. Cititorul atrage atenţia că, după lăsarea întunericului, atât şoferii, cât şi pietonii riscă să fie implicaţi în accidente, din cauza lipsei de vizibilitate.

„Pe Bdul Revoluţiei, de la intersecţie cu Vasile Goldiş, până la intersecţie cu Transilvaniei, iluminatul public nu mai funcţionează absolut deloc, de sâmbătă seara.

În serile zilelor de luni, marţi şi miercuri, s-a tot plimbat o mână de electricieni, care nu au reuşit să repare defecţiunea. În zonă sunt mai multe treceri de pietoni, care nu sunt iluminate şi, după lăsarea întunericului, e o adevărată aventură să ieşi în oraş.

Acum, întrebarea e când se va remedia problema..?? Oare firma care a câştigat licitaţia are profesionişti sau doar amatori car nu pot remedia o defecţiune..?

Şi oare nu merităm şi noi un punct de vedere oficial, să ni se comunice şi nouă cât vom mai sta în beznă..??”, este mesajul transmis de cititorul Alba24.

De altfel, şi în centrul oraşului sunt zone lipsite de lumină pe timpul nopţii, iar mai ales în apropierea trecerilor de pietoni acest aspect pune în pericol siguranţa circulaţiei. Fie că becurile nu funcţionează, fie că lumina are o intensitate mică, rezultatul este că, pieton ori şofer, eşti nevoit să îţi asumi riscuri în plus la un drum obişnuit prin oraş.

Reamintim că, de la începutul lunii februarie, a fost mediatizat un număr de telefon – dispecerat „Flash Lighting Services” (firma care asigură serviciul de iluminat public în Alba Iulia) – la care albaiulienii pot sesiza eventuale disfuncţionalităţi apărute în sistemul de iluminat public. Detalii, aici.

Am încercat să obţinem şi noi informaţii privind situaţia din cartierul Cetate semnalată de cititorul nostru, accesând numărul de telefon respectiv, însă nu a răspuns nimeni. Cu ajutorul reprezentanţilor Primăriei Alba Iulia, am aflat următoarele: în zona de alimentare cu energie electrică a sistemului de iluminat public pentru arterele Transilvaniei – Revoluţiei – Goldiş a fost identificată o defecţiune, ce va fi remediată în maxim două zile.

Dacă aţi surprins evenimente sau situaţii în imagini sau aveţi informaţii despre care credeţi că sunt de interes pentru comunitatea locală, aşteptăm mesaje la secţiunea Ştirea ta pe Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax