Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ȘTIREA TA pe ALBA24: Ce-a mai făcut „drumarul” Dorel la Alba Iulia. Porţiune de drum de pământ „plombată” cu asfalt

Publicat

12735717_1138114839552596_255739590_n Un cititor Alba 24 a sesizat condiţiile în care au fost făcute reparaţii la carosabil, la intersecția străzilor Lalelelor cu Fântânele din Alba Iulia. Chiar dacă este vorba despre lucrări de reparaţii provizorii, soluţia aleasă a fost de plombare a unor gropi pe o zonă neasfaltată.

Albaiulienii continuă să „sancţioneze” nereguli găsite în oraş. De data aceasta, un localnic a observat modul în care drumarii au ales să repare o parte din carosabilul de la intersecţia străzilor Lalelelor cu Fântânele.

Pe o porţiune în care au fost făcute lucrări cel mai probabil la reţeaua de apă şi ulterior acoperită cu pământ, drumarii au „reparat” doar gropile. Le-au plombat cu asfalt, fără a remedia întreaga zonă.

Puteţi vedea în fotografii lucrările făcute „după ureche”.

Dacă surprindeţi şi alte imagini sau evenimente pe care le consideraţi relevante pentru cititori, aşteptăm imagini şi informaţii, pe “Ştirea ta pe Alba24”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax