Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE ŞTIREA TA pe Alba24: Copaci doborâţi de vânt şi locuitori din Apuseni, fără curent, după furtuna de joi după-amiaza

Publicat

copacFurtuna de joi după-amiaza a produs pagube în Apuseni. Potrivit unor localnici, mai mulţi copaci au fost rupţi de vântul puternic, iar unele localităţi au rămas fără curent.

Un cititor Alba24 a precizat că în comuna Avram Iancu a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică de joi, după ora 14.00, iar defecţiunea nu a fost deocamdată remediată, chiar dacă reprezentanţii Electrica au intervenit până seara târziu.

UPDATE: Directorul SDEE Alba, Bogdan Medrea, a precizat pentru Alba24 că vineri a fost reluată alimentarea cu energie electrică în comuna Horea şi la Mătişeşti, după remedierea defecţiunii la linia Câmpeni – Băiţa, iar echipajele intervin în continuare.

UPDATE 1: Într-un comunicat de presă, SDEE Alba revine cu precizări: „Din cauza condițiilor meteo nefavorabile (furtuna si ploi abundente) din data de 29.06.2017 au avut loc un număr semnificativ de incidente, în special în zona Munţilor Apuseni, fiind afectate 78 de posturi de transformare.

Toate echipele operative ale Sucursalei Alba sunt pe teren si in plus au fost mobilizate echipe suplimentare pentru remedierea tuturor problemelor în zonele afectate de întreruperea alimentării cu energie electrică.

Situaţia consumatorilor nealimentaţi în data de 30.06.2017, la ora 13.00 era următoarea:

1 linie electrică de medie tensiune – nealimentată total

3 linii electrice de medie tensiune – nealimentate parţial

16 posturi de transformare

Localităţi afectate: Vinţa, Bistra (parţial), Feneş (parţial) şi cătunele: Orăşti, Belioara, Beţeşti şi Segage.

În momentul de faţă sunt doar 6 consumatori nealimentaţi. Se lucrează în continuare penru realimentarea tuturor consumatorilor afectaţi.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate şi asigurăm consumatorii că în orice condiţii meteo, zi sau noapte, echipele noastre intervin prompt, obiectivul fiind restabilirea alimentării cu energie electrică, astfel încât disconfortul creat să fie minim”.

Potrivit atenţionărilor meteo de joi pentru judeţul Alba, intensificările vântului au depășit la rafală 55-60 km/h.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 pe Ştirea Ta pe Alba24.ro sau pe WhatsApp la numărul: 0728/ 950.998.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax