|

ȘTIREA TA pe Alba24: Cu mașina Primăriei Sebeș, „uitată” pe trotuar. Parcare neinspirată, sancționată de cetățeni

15326500_1265073796890150_3653823943372576608_nUn nou caz de parcare mai puțin „inspirată” a fost semnalat, de această dată, la Sebeș. Un cetățean a surprins mașina Primăriei „uitată” pe trotuar, pe Bulevardul Lucian Blaga din municipiu.

„Așa se parchează mașina Primăriei Sebeș, jumătate pe trotuar, dar din nefericire nu îl amendează nimeni pe șofer. Domnii de la Poliția Locală amendează doar pe cine vor dumnealor. Mai mult de atât, dacă le ceri niște explicații spun că nu este treaba noastră, dar și mai mult în urma discuției te trezești cu o amendă de 1.000 lei la taxe și impozite, proces verbal de care nu știe nimeni de el. Eu doar având treabă la camera 13 în Primăria Municipiului Sebeș sunt informat că este un proces verbal nesemnat de nimeni cu motivul <injurii la Poliția Locală>”, a transmis cetățeanul pe rețeaua de socializare Facebook.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=536697avatar Publicat de pe 7 decembrie 2016 şi actualizat pe 7 decembrie 2016.
Publicat în ACTUALITATE, STIREA TA.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Un comentariu pentru “ȘTIREA TA pe Alba24: Cu mașina Primăriei Sebeș, „uitată” pe trotuar. Parcare neinspirată, sancționată de cetățeni”

  1. ce noroc a avut ca nu l-a prins politia …locala Apropos,eu am fost surprins si amendat pe strada teilor(ZONA SPITAL)de catre politia locala care viziteaza in fiecare zi aceasta zona (am urmarit hartiiile afisate pe perbrize).fara a cauta sa semnalizeze ca in zona exista parcare in spatele spitalului…Ce parere are d-nul primar? In spital montam CT-ul si afara recuperam din ….cheltuieli.Cred ca politia locala ar purtea semnaliza accesul in parcarea spitalului (in spate)

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Ghita: Domnul Dirzu in ce calitate la sedinta? Intalnirile de lucru nu se mai fac decat sub atenta indrumare a...
  • Cristina: Am vazut titlul, doar inceputul acestuia. Am intrat repede pe articol, ca sa citesc: iata, ceva despre...
  • Tara lui Papura Voda: Tristul adevar!
  • pop adrian: BRAVO!!!! TOTI SUNT PSD cu siguranta.
  • Dan: Nu zice nimeni ca nu trebuie, dar spre schit sunt parcari goale, jmecherii insa nu pot merge 20-30 de metri pe...

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI