Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ȘTIREA TA pe ALBA24 | Ignoranță la maxim: Un șofer parchează pe trotuar și calcă spațiul verde, în ciuda afișelor postate în zonă

Publicat

„Vă rugăm nu mai parcați pe spațiul verde. Lăsați iarba să crească!”. Așa sună mesajul de pe un afiș postat pe trunchiul unui copac de pe marginea unui trotuar din Alba Iulia. Cu toate acestea, se pare că nu toți conducătorii auto îl iau în calcul, demonstrând că nu le pasă nici de spațiul verde, nici de pietoni. Un cititor Alba24.ro a semnalat faptul că un șofer din Alba Iulia nu a făcut nici el rabat de la regulă, când a parcat mașina de jumătate pe trotuar, în zona Magazinului „Unirea” din oraș.

„Aparte de faptul că este cu roțile din față pe spațiul verde, obstrucționează 100% circulaţia pietonilor pe trotuar, care sunt obligați să meargă pe carosabil, ferindu-se de mașinile care circulă în zona Magazinului Unirea. Se mai poate vorbi de bun simț în acest caz? Mai putem discuta de civilizație? Când cineva se deranjează să pună niște afișe, care în mod firesc nici n-ar trebui să fie acolo, cu acel anunț, iar tu parchezi mașina așa, cred că nu mai există cuvânt să fi etichetat”, a transmis cititorul nostru pe adresa redacției.

Dacă surprindeţi imagini sau evenimente pe care le consideraţi relevante pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi fotografii la Ştirea Ta pe Alba24.ro.

Ai un pont, o secvență filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții ? Posteaz-o aici!

Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Se poate întampla să fii martorul unor evenimente deosebite. Fotografiază, filmează și postează aici să vadă și alții ceea ce tu ai trăit “live”.

Nu uita să menționezi:

– locul unde s-a întâmplat evenimentul

– ziua și chiar ora la care l-ai surprins

– chiar si câteva cuvinte despre ceea ce ai reușit să surprinzi pe cameră.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. John

    luni, 31.03.2014 at 12:10

    Decat sa scri o asemenea stire mai bine sunai la locala, spatiul verde era mai castigat

  2. Cristian P

    luni, 31.03.2014 at 20:43

    Daca el nu are bun simt, de ce nu-i aratati nr. de inmatriculare intreg, pentru ca cei care il cunosc sa-i poata arata obrazul?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax