Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ŞTIREA TA pe ALBA24: INCENDIU la Sebeş. O casă de pe strada Mircea cel Bătrân a luat foc a doua oară într-o lună, de la un cablu din reţeaua electrică

Publicat

pompier

Un incendiu s-a produs joi seara, la o casă nelocuită de pe strada Mircea cel Mare (Gaterului). A luat foc streaşina imobilului de la un cablu din reţeaua electrică stradală. Potrivit vecinilor, este al doilea incident de acest fel produs într-o lună.

Un cititor Alba24 ne-a transmis că joi, în jurul orei 19.00, o casă de pe strada Mircea Cel Mare din Sebeş a luat foc. Potrivit vecinilor, este a doua oară în ultima lună când se întâmplă acest lucru.

Din informaţiile acestora, cablul de de la reţeaua electrică de pe marginea drumului, din vecinătatea casei este antrenat de vânt şi loveste ritmic streaşina şi scocul din metal al casei. În urma loviturilor, cablul cedează, iar arcul electric creat în momentul în care cablul se rupe generează aprinderea streşinii.

La fel sa întâmplat şi joi, ca în urmă cu aproximativ trei săptămâni. Din fericire, interventia promptă a pompierilor a făcut ca pagubele să fie minime.

Alimentarea cu energie electrică în zonă a fost oprită peste o oră.

Cu toate că în urma incidentului, consecintele nu au fost grave, vecinii sunt îngrijoraţi la gândul că data viitoare incendiul s-ar putea produce noaptea, când nu poate fi sesizat la timp. Cu atât mai mult cu cât în casa respectivă nu locuieşte nimeni, fiind scoasă la vânzare.

Ai un pont, o secvență filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții ? Posteaz-o aici !

Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Se poate întampla să fii martorul unor evenimente deosebite. Fotografiază, filmează și postează aici să vadă și alții ceea ce tu ai trait “live”.

Nu uita să menționezi:

– locul unde s-a întâmplat evenimentul

– ziua și chiar ora la care l-ai surprins

– chiar ş câteva cuvinte despre ceea ce ai reuşit să surprinzi pe cameră.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax