Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ȘTIREA TA pe Alba24: „Lecții” de parcări neregulamentare, „predate” de polițiștii locali din Sebeș

Publicat

politia locala trotuar Tot mai multe parcări neregulamentare sunt sancționate de cetățeni, pe rețelele de socializare. Cei care sunt prinși în „off-side” sunt uneori chiar polițiștii, care ar trebui să fie un exemplu pentru conducătorii auto. Este și cazul unor parcări „neinspirate” suprinse recent de internauți, care îi au ca și protagoniști pe polițiștii locali din Sebeș.

Pe imaginile postate de cetățeni, polițiștii locali par să fi uitat de legislația rutieră atunci când au ales să își lase autoturismele de serviciu „cocoțate” pe trotuare.

„Lecțiile” de parcări neregulamentare, „predate” de oamenii legii, au fost surprinse la Sebeș și Alba Iulia.

„Parcă legea rutieră nu funcționează pentru ei. Noi ne trezim cu amenzi dacă parcăm astfel. Mă întreb, pe polițiști cine îi mai amendează?”, a scris un șofer, pe o rețea de socializare.

Vezi și UPDATE / ȘTIREA TA pe Alba24: Mașină de poliție cu roțile blocate, la Blaj. Orașul în care legea se aplică și pentru oamenii legii

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 pe Ştirea Ta pe Alba24.ro sau pe WhatsApp la numărul: 0728/ 950.998.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Costy

    sâmbătă, 08.07.2017 at 16:16

    Sa isi dea singuri amenda….sau sa-si blocheze rotiile, Aaa intre ei nu se aplica legea, numai pentru ceilalti cetateni….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax