|

STIREA TA pe Alba24: Mai multe străzi și locuințe din centrul Alba Iuliei inundate. APA CTTA acuzată că nu a pornit pompele de evacuare a apei din canalizare

inundatii siretuluiPloaia din ultimele 20 de ore a inundat mai multe locuințe din centrul municipiului Alba Iulia. Pe străzile Siretului și Olteniei apa din canalizare a refulat și a ieșit pe străzi, în curțile oamenilor și le- a inundat pivnițele și chiar parterul unor case.

Mai multi proprietari de case de pe cele două străzi susțin că personalul stației APA CTTA la care este arondată zona respectivă ar fi considerat că nu este necesară pornirea pompelor care trage apa din canalizare . ”Ne gândim să acționăm în judecată APA CTTA pentru  această neglijență în raport cu noi, proprietarii de locuințe, care plătim scump serviciile de foarte proastă calitate ale acestei companii”- spune una dintre persoanele la care apa i-a inundat pivnița.  ”Am întrebat un angajat de la APA CTTA de ce nu a dat drumul la pompe.. Mi-a răspuns că el era convins că ploaia de astăzi nu este așa de mare încât să fie nevoie să pornească pompele. După ce le-a pornit toată apa a intrat în canalizare.”- a mai declarat cetățeanul respectiv.

În ultimele 20 de ore Alba Iulia a fost sub cod galben de vreme rea. Meteorologii au anunțat averse de ploaie și cantităţile de apă  de 20…25 l/mp şi izolat 40 l/mp.

Nu este prima dată în acest an când străzile din centrul orașului sunt inundate din cauza problemelor de la sistemul de canalizare. Tot luni, în jurul orei  13,00 un alt cititor ne-a semnalat că  în zona bulevardului Transilvaniei canalizările nu au funcționat, zeci de trecători fiind  obligați să se ude la picioare ca sa treacă de pe o parte pe alta a străzii.

Se poate întampla să fii martorul unor evenimente deosebite. Fotografiază, filmează și postează aici să vadă și alții ceea ce tu ai trăit “live”. Trimite-ne materiale filmate sau fotografiate de tine, pentru ca ştirea ta să fie vazută de o ţară întreagă! Cum poți trimite foto, video sau informații:

Mesaj pe Facebook: http://m.me/www.Alba24.ro sau https://www.facebook.com/www.Alba24.ro

Mesaj pe Whatsapp:: 0728950998

Nu uita să menționezi: locul unde s-a întâmplat evenimentul, ziua și chiar ora la care l-ai surprins, chiar si câteva cuvinte despre ceea ce ai reusit sa surprinzi pe camera.

inundatii alba iulia 3 inundatii alba iulia inundatii alba iulia2 inundatii siretului

URL scurt: http://alba24.ro/?p=590210avatar Publicat de pe 21 august 2017 şi actualizat pe 22 august 2017.
Publicat în EVENIMENT, SOCIAL.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

3 comentarii pentru “STIREA TA pe Alba24: Mai multe străzi și locuințe din centrul Alba Iuliei inundate. APA CTTA acuzată că nu a pornit pompele de evacuare a apei din canalizare”

 1. Tara lui Papura Voda
  avatar

  Faptul ca nu s-a dat drumul la pompe e cea mai mica ghidusie a lor!
  Sa vezi cum e cand iti factureaza canalizarea luni de zile, cand pe strada pe care locuiesti nici macar nu exista asa ceva si te fac sa vi pana in tara pentru chestia asta !

 2. Bine ca Isi dau prime si salarii de zeci de mii de lei. HAVA se plimba prin Grecia,vara asta nu prea a dat pe la Primarie .Caldura mare,mon Cher

 3. Dar:
  Prețul unic de livrare a apei potabile și tariful unic pentru colectarea apei uzate în județul Alba vor fi majorate cu 0,13 lei/cm respectiv 0,32 lei/mc, începând din această lună

  De ce platim si colectarea apei de ploaie?
  Primaria plateste colectarea apei de ploaie calculata dupa suprafata strazilor si trotuarelor?
  Cand platim si umiditatea aerului?

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

 • Marian: De ce s-a pus jos la 00:18′ – 00:28′?
 • ionut: Aplicatia de la DSU merge ca vremea, cum vrea si cand vrea.. Cu parere de rau M.A.I ati dat „x” cu...
 • moderatorul de serviciu: @Ilie, daca nu-ți place expresia, articolul, citește mai bine o revista de cultură
 • Ilie: ‘la bășcălie’ ?!!!? Stimate… la asa expresii ma intreb daca nu cumva cei care scrieti aceste...
 • om: Ca nu* si-au primit banii.

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI