Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ȘTIREA ta pe ALBA24: Nesimțire fără limite. O femeie de circa 50 de ani a rupt o pubelă de gunoi de pe marginea drumului. Și-a îndesat resturile menajere în ea

Publicat

12687907_1059986107406220_7022128255247579019_n Nesimțirea nu are vârstă, asta ne spune un cititor Alba24.ro care a surprins o femeie de circa 50 de ani, care îl loc să se deplaseze la un tomberon pentru deșeuri menajere, a ales că își arunce gunoiul într-o pubelă de pe marginea străzii. Femeia a văzut că resturile ei nu încăpeau în acel coș însă a insistat până l-a rupt. 

„Se întâmplă pe Calea Moților, chiar lângă Centrul medical Balneomed.
O doamnă, la vreo 50-60 de ani, a vrut să-și arunce gunoiul menajer, chiar a încercat să-și golească sacul de 35L (probabil îl refolosește, e ecologistă) în această pubelă de gunoi destinată trecătorilor. Când a făcut asta, cuiul care ține acel coș de gunoi s-a desprins și se poate vedea rezultatul. Am strigat după dânsa, am încercat să o întorc, dar s-a făcut că nu m-aude. Pentru că eram cu băiețelul în brațe nu am putut să alerg după ea să îi cer să îndrepte situația.
Fac apel la Primaria Municipiului Alba Iulia să desfințeze aceste pubele de gunoi pentru ca acei oameni nesimțiți și leneși să nu mai facă asta. Nu e nici prima, nici ultima dată când se întâmplă.
Doamnelor, domnilor, oameni buni… Pe banca asta stau eu împreună cu fiul meu, stau oameni care iasă la o gură de aer, care vor să se odihnească, stau copiii voștri, nepoții… Noi nu stăm pe bancă să vă mirosim și să vă vedem nesimțirea… Vă considerați cetățeni civilizați ai acestui oraș?
NU MAI FACEȚI AȘA CEVA! ARUNCAȚI GUNOIUL MENAJER ÎN PUBELE DESTINATE PENTRU ACEST LUCRU!
Vă rog frumos!” scrie cititorul Alba24.ro.

Dacă surprindeţi şi alte imagini sau evenimente pe care le consideraţi relevante pentru cititori, aşteptăm imagini şi informaţii, pe “Ştirea ta pe Alba24”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Cris

    marți, 09.02.2016 at 08:47

    Foarte urat gestul doamnei. Dar sa faci apel LA primarie sa desființeze coșul de gunoi mi se pare și mai grav. Mai bine aruncam mizeriile pe jos pentru ca o doamnă necivilizată își arunca gunoiul menajer în coșul der gunoi? Ne întoarcem în timp în acest fel.

  2. Adi

    marți, 09.02.2016 at 18:33

    A fost și nu a fost ironic apelul legat de desfințarea coșului de gunoi. Nu e prima oară când se întâmplă acest lucru (nici ultima), prefer să o văd desfințată decât să se mai întâmple. Nu mă deranjează atât de tare să îmi țin un PET, un șervețel, un ambalaj, etc. în buzunar, pentru câteva sute de metri până la pubelele de vis-a-vis de Kaufland. Sau ar fi indicat să pună niște pubele în care să nu poți arunca un sac de gunoi menajer (cu gură mai mică). Credeți-mă, e foarte deranjant când vezi saci menajeri îndesați în aceste coșuri de gunoi și ca să arunci un PET de juma de litru sau un șervețel trebuie să îndeși cu mâna gunoiul altora.

    • @Adi

      marți, 09.02.2016 at 19:35

      Sunt bipezi care arunca pe jos resturi de ambalaje pe strazi unde sunt cosuri de gunoi din 10 in 10 metri… Daca maresti distanta dintre cosuri mai mult ca sigur mizeria de pe acea strada va creste. Solutia cea mai eficienta o reprezinta camerele de supraveghere. Eu as impanzi orasul cu asemenea aparate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax