Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ȘTIREA TA pe Alba24: Parcare „cu tupeu” la Alba Iulia. De-a latul pe trotuar, lângă indicatorul „Oprirea interzisă”

Publicat

21278041_1640808859272253_832191218_o1Continuăm seria parcărilor „nesimțite” cu exemplul unui Logan proptit de-a latul pe trotuar, lângă indicatorul rutier care interzice oprirea autovehiculelor, în Cetatea Alba Carolina. 

Pe imaginea surprinsă de un cititor Alba24 se poate observa cum un șofer „certat” cu legislația rutieră și-a „proptit” mașina marca Dacia Logan de-a latul trotuarului, lângă un indicator rutier care interzice oprirea autovehiculelor, în Cetatea Alba Carolina, în zona Catedralei Reîntregirii.

Parcarea mai puțin „inspirată” a blocat complet trotuarul, iar pietonii au fost obligați să ocolească pe carosabil.

Citește și Unde să nu vă (mai) lăsați mașina în Alba Iulia? Parcările ilegale vor fi monitorizate cu ajutorul unor senzori amplasați sub covorul asfaltic

Isprava șoferului din Cetatea Alba Carolina nu este singura de acest fel surprinsă vineri, în Alba Iulia. O altă parcare de-a curmezișul pe trotuar a fost semnalată de un cititor Alba24, de dimineață, în zona Casei Județene de Pensii Alba.

Vezi și FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Cu mașina de-a curmezișul trotuarului, la Alba Iulia

Se poate întampla să fii martorul unor evenimente deosebite. Fotografiază, filmează și postează aici să vadă și alții ceea ce tu ai trăit “live”. Trimite-ne materiale filmate sau fotografiate de tine, pentru ca ştirea ta să fie vazută de o ţară întreagă! Cum poți trimite foto, video sau informații:

Mesaj pe Facebook: https://m.me/www.Alba24.ro sau https://www.facebook.com/www.Alba24.ro

Mesaj pe Whatsapp:: 0728950998

Nu uita să menționezi: locul unde s-a întâmplat evenimentul, ziua și chiar ora la care l-ai surprins, chiar si câteva cuvinte despre ceea ce ai reusit sa surprinzi pe camera.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax