Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ȘTIREA TA pe Alba24: Parcare „inspirată” pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia. Cu jeep-ul cocoțat pe trotuar

Publicat

20160201_203520 Din seria parcărilor „inspirate”, un cititor Alba24 ne-a sesizat încă un caz în care șoferul unei mașini de teren și-a urcat autovehiculul pe trotuar, în parcarea situată pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia, cartierul Cetate.

În lipsa unor locurilor de parcare suficiente sau adecvate la Alba Iulia, fiecare își lasă mașina cum vrea și unde vrea, cam asta ne-a transmis un cititor Alba24, care a surprins un șofer care și-a urcat mașina pe trotuar, în parcarea situată pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia.

Având în vedere dimensiunea mașinii, cel mai probabil șoferul a ales o asemenea variantă pentru a nu încurca traficul în zonă. Cu toate acestea, pe strada Arnsberg, în spatele blocurilor, există o parcare amenajată și spații pentru șoferii unor mașini mai mari sau autoutilitare.

„Cu cât mașina e mai mare, cu atât încape mai mult pe trotuar”, ne-a transmis un trecător care a văzut isprava șoferului.

Problema locurilor de parcare din zonă nu este o noutate, unde, la orele de vârf, un loc liber este aproape imposibil de găsit.

Dacă surprindeţi şi alte imagini sau evenimente pe care le consideraţi relevante pentru cititori, aşteptăm imagini şi informaţii, pe “Ştirea ta pe Alba24”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. albanezul

    miercuri, 03.02.2016 at 05:15

    Asa o sa fie mereu atata timp cat nu se pune taxa pe toate parcarile publice din zonele aglomerate!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax