Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

STP Alba Iulia, desemnat cel mai bun transportator public de călători la Gala Anuală TIR Magazin

Publicat

Societatea de Transport Public Alba Iulia a primit premiul pentru „cel mai bun transportator public de călători din România 2014”, cu prilejul Galei Anuale a revistei TIR Magazin, revista transportatorilor. Este pentru a doua oară când STP Alba Iulia obține acest premiu, după ce anul trecut a devansat pentru prima dată cele mai mari companii de transport public din România, înscrise în această competiție. În acest an, contracandidații principali ai STP Alba Iulia au fost RATP Iași, RATUC Cluj Napoca și RAT Timișoara.

„Am reușit să ne confirmăm poziția obținută anul trecut în domeniul transportului public de călători. Premiul acesta este o recunoaștere a muncii și a eforturilor pe care le facem pentru a oferi albaiulienilor un serviciu de calitate”, a spus directorul general al STP Alba Iulia, Stelian Nicola.

Gala premiilor TIR Magazin reprezintă cel mai important eveniment anual din industria transporturilor, realizat în parteneriat cu Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România – UNTRR și Uniunea Internațională a Transportatorilor Rutieri – IRU. Jurizarea a fost realizată de IRU, UNTRR (cea mai reprezentativă asociație profesională din domeniu) și specialiști din transporturi. În total, au fost acordate premii la 12 categorii acoperind întreg domeniul transporturilor rutiere.

Premiul oferit de TIR Magazin vine în completarea unei alte distincții obținute de STP Alba Iulia la sfârșitul anului trecut: premiul de excelenţă oferit de către IRU pentru „Cel mai bun operator de transport cu autobuze din Europa” (IRU Bus Excellence Award 2013). Acesta este cel mai prestigios premiu internațional obținut vreodată de o companie românească de transport public și se acordă o dată la 2 ani. Potrivit juriului internațional, format din specialiști prestigioși în domeniul transportului public, cel mai mult au contat realizările deosebite ale STP într-un timp scurt, într-o zonă a UE în care lucrurile se schimbă de cele mai multe ori prea încet sau în direcții greșite.

„Juriul recunoaşte meritele STP Alba Iulia pentru o politică a calităţii deosebită şi complexă care îndeplineşte obiectivele campaniei Smart move şi care, fără îndoială, va inspira şi va reprezenta un model pentru multe companii din regiune”, a precizat la momentul acordării premiului, vicepreşedintele IRU, Yves Mannaerts.

Uniunea Internațională a Transportatorilor Rutieri a fost fondată la Geneva la 23 martie 1948 cu scopul de a accelera reconstrucția Europei sfâșiate de război, prin intermediul comerțului internațional realizat cu ajutorul transportul rutier. În prezent, IRU este o federație globală care are membri asociați din 73 de țări de pe 5 continente și reprezintă interesele operatorilor de autobuze, autocare, taxiuri și camioane la nivel mondial, de la flote mari la operatorii-proprietari individuali.

Premiul pentru cel mai bun operator de transport cu autobuze al anului din Europa este acordat la fiecare doi ani.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax