Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Ştrandul din spatele Bazinului Olimpic: Primăria Alba Iulia cumpără terenul cu 200.000 de euro. Proiect aprobat de consilierii locali

Publicat

Ideea unui ștrand în spatele Bazinului Olimpic începe să prindă contur. Primul pas a fost făcut joi, în ședința de Consiliu Local, în care a fost aprobată cumpărarea terenului unde va fi amenajat noul spațiu de agrement.

În scopul amenajării unui ștrand în incinta Bazinului Olimpic, a fost considerată necesară cumpărarea unui teren în suprafață aproximativă de 4.000 mp din terenul aflat în spatele bazinului.

Prețul pentru care a fost negociată această cumpărare este de 50 de euro mp cu TVA inclus, iar suprafața totală este de 4.031 de mp. Astfel, administraţia locală va cheltui 200.000 de euro pentru noua achiziţie.

Cumpărarea terenului la acest preț a fost aprobată în ședința de Consiliu Local din data de 26 iunie.

În locul ștrandului de la Schit, care a fost închis anul acesta de primărie, din cauza stării avansate de degradare, va fi amenajat un parc.

„Vom amenaja un parc, cu spații de joacă și zone de agrement, pentru oamenii care locuiesc în acel cartier. Bazinele de la Schit sunt degradate, sunt pierderi enorme de apă”, declara primarul Mircea Hava în urmă cu o săptămână.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. toma

    joi, 26.06.2014 at 15:21

    Amenajati parcuri si spatii verzi, in oras, nu in padure.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax