Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Strategie la Ministerul Agriculturii pentru promovarea producţiei autohtone. “Colţ de produse româneşti proaspete”, la supermarket

Publicat

legume toamna Supermarketurile ar urma să amenajeze un “colț de produse românești proaspete”. Este o măsură avută în vedere de Ministerul Agriculturii, pentru promovarea produselor agroalimentare românești proaspete și prelucrate.

Ministerul pregăteşte “o strategie privind promovarea produselor agroalimentare românești proaspete și prelucrate”, potrivit profit.ro. Una dintre propunerile incluse în document se referă la organizarea “colțului de produse românești proaspete” în marile lanțuri comerciale. În acest fel s-ar realize şi o creștere a vânzărilor și satisfacerea cerințelor consumatorului.

Alte propuneri se referă la înființarea de piețe agroalimentare specializate doar pe vânzarea de produse românești proaspete, promovarea activităților de comercializare a alimentelor proaspete prin folosirea de ambalaje inteligente, dar și “organizarea de vânzări on-line, de pe internet sau direct din ferme agricole specializate și autorizate”.

surse: profit.ro, madr.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax