Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Studio Fitness, o alternativă pentru pregătire fizică sau relaxare, în Alba Iulia

Publicat

Albaiulienii vor avea acces, de luni, la un spaţiu elegant, dotat cu aparaturi moderne şi de cea mai înaltă calitate, destinat activităţilor de pregătire fizică. Studio Fitness este o alternativă la sălile de forţă prăfuite şi improprii din Alba Iulia şi vine în întâmpinarea celor care doresc să se întreţină cu o gamă variată de servicii: fitness, aerobic, saună şi masaj.

Studioul este deschis zilnic, în intervalul orar 09.00 – 22.00, iar tarifele stabilite sunt flexibile. Cei care doresc un abonament lunar sunt aşteptaţi în intervalul orar 09.00 – 16.00, la preţul de 70 de lei sau pot opta pentru abonamentul full-time, adică 100 de lei pe lună, indiferent de oră sau de durata antrenamentelor. Preţul unei şedinţe de fitness este de 10 lei.

(P)  Haine sport pentru orice sezon, pe FashionSport.ro. Peste 40.000 de articole sport de bărbați, femei și copii.  Adidasi fitness, alergare, ciclism, fotbal, skate sau drumeție, de la 900 de branduri: Adidas, Jack and Jones, Nike, Pierre Cardin, Puma, Londsdale, Under Armour, Brithish Knights, New Ballance, Karrimor, Soul Cal, Everlast, Dunlop, Kangol, Vans etc. Reduceri mari în fiecare zi

La Studio Fitness, cei interesaţi pot să se înscrie şi pentru cursurile de aerobic. Un antrenor cu experienţă se va afla aici de trei ori pe săptămână, respectiv luni, miercuri şi vineri, iar costul unei şedinţe este de 7 lei. Preţul unui abonament este de 60 de lei pe lună. Persoanele care doresc să se elibereze de stresul zilnic şi să scape de toxine pot să vină însoţite de prieteni, la saună, pentru că Studio Fitness are oferte speciale pentru grupuri. Tariful la saună este de 12 lei de persoană, dar cei care aleg să vină în cuplu vor plăti doar 20 de lei. Grupurile formate din câte trei persoane beneficiază de şi mai mari reduceri, respectiv 8 lei, pentru fiecare.

Cei care doresc să se bucure de 45 de minute de masaj de relaxare, anticelulitic sau de recuperare o pot face tot la Studio Fitness, costul unei şedinţe fiind de 35 de lei. Noul studio de întreţinere este situat pe Calea Moţilor 114 B, lângă Stadion, iar programările pot fi făcute la telefon 0741.006.554.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. deea

    luni, 08.04.2013 at 08:40

    la fitness este antrenor intreb fiindca eu nu am mai fost la sala

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax