Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Subiectele zilei la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Care este adevărul despre economia României, despre politicieni şi contribuabili

Publicat

r b

rares bogdan Miercuri seara, la “Jocuri de Putere” de la Realitatea TV, de la ora 21.00, cinci analişti economici de top îţi spun care este adevărul despre economia României. Dacă premierul susţine că România a bătut Germania la creştere economică, cei din mediul de afaceri spun tot mai des “ne sufocăm”, iar cetăţenii, că “trăiesc prost”. De la ora 22.30, Alina Mungiu-Pippidi vorbeşte despre nevrozele românilor, sănătatea maximă a politicienilor şi viitorul României.

În această seară, de la ora 21.00, cinci analişti economici de top îţi spun care este adevărul despre economia României.

Premierul României susţine că ţara se află într-o situaţie economică “extraordinar de bună”, Institutul Naţional de Statistică susţine că investiţiile din buget au scăzut cu 30%, iar oamenii de afaceri străini vorbesc de un risc major de retragere a capitalului străin. Oamenii de afaceri români spun tot mai mult şi tot mai des: “ne sufocăm!”. Cetăţenii României trăiesc prost şi fără speranţă.

Mircea Coşea, Florin Cîţu, Lucian Isar, Cristian Grosu şi Edward Pastia îţi spun adevărul! Cum a ajuns ţara la cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană, dar fără ca viaţa românilor şi securitatea financiar-economică a firmelor să crească! Când se va vedea bunăstarea şi în capacitatea de economisire a românilor? De ce pune fiscul presiune pe contribuabilii oneşti, în loc să lupte cu evaziunea fiscală, aşa cum cere Consiliul Investitorilor Străini?

Iar de la ora 22.30, Alina Mungiu-Pippidi îţi vorbeşte cu umor despre cele două populaţii ale României: politicienii şi contribuabilii. De ce s-a umplut “Mioriţa” de păduchi, cum înlocuim maneaua politică cu un model de ţară şi pe cine punem în loc după curăţenia făcută de DNA?

Răspunsurile, astă-seară, de la ora 21.00 la 24.00, de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi, numai la Realitatea TV.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax